ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Στη ΓΑΔΑ παραμένει ο Φλώρος μέχρι την απολογία του, μετά από το ξύλο στη Βουλή. ***** Στ. Κασσελάκης: Στις Ευρωεκλογές διεκδικούμε την πρωτιά. ***** Αλ. Χαρίτσης: Σήμερα απαντάμε στην απαξίωση και τον ευτελισμό της πολιτικής - 42 οι υποψήφιοι της Νέας Αριστεράς. ***** Γ. Καλλιάνος: Ευθύνες στους γιατρούς του «Αττικόν» για τον πατέρα του - «Αγαπητέ φίλε μου Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου». ***** Λευκός Οίκος: Ζητά απαντήσεις από το Ισραήλ για τους ομαδικούς τάφους στη Γάζα. ***** ΗΠΑ: Έστειλαν πυραύλους ATACMS στην Ουκρανία.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ


Σχολιάζοντας την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για τις τηλεοπτικές άδειες , που δημοσιεύτηκε σήμερα από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, η Ν.Δ. τονίζει ότι: «Με την σημερινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας καταδικάστηκε και τυπικά ο νόμος του αποτυχημένου ''Υπουργού καναλάρχη'' κ. Παππά και τα καθεστωτικά σχέδια της Κυβέρνησης που περιελάμβαναν τον πλήρη έλεγχο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.  
Είναι μια ξεκάθαρη νίκη της Δημοκρατίας και μια ξεκάθαρη ήττα της απερχόμενης Κυβέρνησης. Η τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο θα μπει με όρους διαφάνειας από τα συνταγματικά κατοχυρωμένα όργανα της Πολιτείας. Ως προς τη δήλωση του κ. Παππά, αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει. Θα του συστήναμε δε, να αξιοποιήσει το Σαββατοκύριακό του για να διαβάσει καλύτερα το σκεπτικό του ΣτΕ».



Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ, επισημαίνει ότι: «Το ΣτΕ εκδίδει τις αποφάσεις του για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών. Και ταυτοχρόνως ολοκληρώνεται ο πολιτικός ενταφιασμός της αντισυνταγματικής απόπειρας να ελεγχθεί η ενημέρωση, όπως οργανώθηκε από τον κ. Παππά και την κυβέρνηση Τσίπρα.
Η δικαιοσύνη λειτούργησε και η νομιμότητα αποκαταστάθηκε. Και τι απέμεινε; Ένας υπουργός που οραματιζόταν την Ελλάδα ως χώρα-Μαδούρο και μία υπουργός να εκστομίζει ύβρεις και ψεύδη, όπως π.χ. πως θα πεινάνε παιδάκια γιατί λόγω των καναλιών δεν θα πηγαίνουν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς κοκ.
Τώρα το Ε.Σ.Ρ., ως μόνο συνταγματικώς αρμόδιο όργανο, θα ρυθμίσει τους κανόνες του τηλεοπτικού παιχνιδιού με βάση τους κανόνες της Δημοκρατίας και της πολυφωνίας. Και κάτι ακόμη, ως υστερόγραφο: η Δημοκρατική Συμπαράταξη δικαιώθηκε όχι μόνο για τη στάση που κράτησε από την κατάθεση του νόμου-Παππά, αλλά και για τις θέσεις της στη φάση της ανάδειξης της ηγεσίας του Ε.Σ.Ρ., μόλις το ΣτΕ δημοσίευσε το περιεχόμενο της απόφασής του».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ