ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας, με απόφαση Κασσελάκη - Σύμφωνα με πληροφορίες, την θέση Παπανώτα καλύπτει, ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, διδάκτωρ Βιολογίας, μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός. ***** Στ. Κασσελάκης: Το μόνο θαύμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του και έχει αναστηθεί. ***** «Η Ε.Ε. συνδέει τις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό» - Αντιδράσεις από την Άγκυρα. ***** Π. Μαρινάκης: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, θέλουμε συνέχιση διαλόγου με Τουρκία. ***** Ακριβεια: Όλα τα προϊόντα που μπήκαν στο «Καλάθι των Νονών» και στο «Καλάθι του Πάσχα».

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Δ. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ


Ύψιστη προτεραιότητα χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος την πάταξη της διαπλοκής και τόνισε ότι είναι βαρύτατες οι ευθύνες του τριγώνου της διαπλοκής. «Οι τράπεζες δάνειζαν με αέρα σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ», σημείωσε, έκανε λόγο για όργιο παράνομων δανειοδοτήσεων και για ποινικές ευθύνες και πολιτικών προσώπων.
Κατά τον κ. Τζανακόπουλο, το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων - ΜΜΕ «δεν είναι το τέλος της μάχης κατά της διαπλοκής, είναι η αρχή», καθώς τη σκυτάλη παίρνει τώρα η Δικαιοσύνη. «Το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών είναι παροχημένο και πρέπει στη Συνταγματική Αναθεώρηση να τροποποιηθεί», τόνισε, ενώ υποστήριξε ότι «η κρίση του Τύπου είναι διαρκής και βαθύτατη. Είναι και κρίση αξιών εκτός από οικονομική».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε στη Ν.Δ. και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι συνειδητά μετείχε  στις υπόγειες συναλλαγές. «Η ρύθμιση των δανείων του για τον ''Κήρυκα Χανίων'' είναι ένα τραπεζικό μπαλόνι», πρόσθεσε και ταυτόχρονα κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να δώσει απαντήσεις πώς σκοπεύει να πληρώσει τα δάνειά του.

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση είπε ότι είναι διαρκείς οι επαφές με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Στόχος, πρόσθεσε, είναι να βρεθεί ένας κοινός τόπος για το σύνολο των θεμάτων. «Ο δημοσιονομικός διορθωτής (κόφτης) που προτείνουμε για μετά το τέλος είναι για έναν χρόνο και μόνο», διευκρίνισε και συμπλήρωσε ότι «αυτός ο κόφτης θα νομοθετηθεί».
«Ζητούμε τον καθορισμό των πρωτογενών πλεονασμάτων για μετά το 2018. Αν γίνει αυτό τότε θα ξεκαθαρίσουν και τα μεσοπρόθεσμα», συνέχισε. Εξάλλου, ο κ. Τζανακόπουλος έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι ενιαία και συμπαγής.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ