LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΤΑΓΙΑΝΙ

Αποσύρεται ο  Φερχόφστατ
Ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Αντόνιο Ταγιάνι είναι ο επικρατέστερος για την προεδρία του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς ο διεκδικητής της προεδρίας από το κόμμα των Φιλελευθέρων, Γκι Φερχόφστατ, αποχώρησε από την διαδικασία εκφράζοντας την υποστήριξή του στον Αντόνιο Ταγιάνι. Μάλιστα τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου επιβεβαιώνουν τη δυναμική Ταγιάνι καθώς εξασφάλισε 274 ψήφους με τον Τζιάνι Πιτέλα να ακολουθεί με 183 ψήφουςΤρίτη κατά σειρά αναδείχθηκε η Ελεονόρα Φορέντσα, με 50 ψήφους και ακολουθούν ο Ζαν Λαμπερτ, με 56 ψήφους, η Λαουρέντιου Ρεμπέγκα με 43 και η Ελγκα Στίβενς με 77 ψήφους.

Πλέον, ο κ. Ταγιάνι, πρώην συνεργάτης του κ. Μπερλουσκόνι, είναι ο βασικός υποψήφιος, καθώς για να εκλεγεί κανείς πρόεδρος πρέπει να εξασφαλίσει την πλειοψηφία των 751 βουλευτών ή να κερδίσει στον τέταρτο γύρο εναντίον του επόμενου επικρατέστερου υποψηφίου. Με την απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Φερχόφστατ αναμένεται η πλειοψηφία των ευρωβουλευτών του Φιλελεύθερου κόμματος να υποστηρίξει τον κ. Ταγιάνι.


Σε e-mail του ο κ. Φερχόφστατ ανακοίνωσε στους βουλευτές της ομάδας του πως «Οι τελευταίες εβδομάδες είναι ξεκάθαρο ότι η πολιτική στο κοινοβούλιο είναι εμφανώς διασπασμένη. Είμαι βέβαιος πως αν η κατάσταση συνεχίσει, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα καταλήξει αποδυναμωμένο ενώ οι Ευρωπαίοι πολίτες αναμένουν από εμάς να δουλέψουμε μαζί για να βρούμε λύσεις στις πολλές κρίσεις που απειλούν την Ήπειρό μας».

Στις 16:00 τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου, στις 20:00 τα αποτελέσματα του τρίτου γύρου και στις 22:00 τα αποτελέσματα του τέταρτου γύρου.
ΑΜΠΕ


''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ