ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Αλ. Χαρίτσης: Επιστολή στον Άρειο Πάγο για μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» στις ευρωεκλογές. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Προφυλακιστέος ο εργολάβος για την κατάρρευση του κτιρίου, όπου έχασε τη ζωή του ο 31χρονος Αστυνομικός.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που έχει κάνει σκληρή αυτοκριτική. Όμως δεν αισθανθήκαμε ποτέ ενοχικά, αισθανθήκαμε και αισθανόμαστε ότι πράξαμε το εθνικό μας καθήκον απέναντι στη χώρα και τον ελληνικό λαό», δήλωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στα «Νέα».
«Ενοχικά», πρόσθεσε, «πρέπει να αισθάνονται όσοι έσπειραν τον διχασμό, οι κάθε λογής λαθρέμποροι ιδεών και οι "πραματευτάδες της ψεύτικης ελπίδας"».
Για τη σημερινή συνάντηση με πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο, η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι «δεν είναι μια εκδήλωση αναμνήσεων και νοσταλγίας, αλλά μια αρθρωμένη κίνηση ενότητας και δράσης».
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι ο κίνδυνος για ένα τέταρτο μνημόνιο είναι ορατός και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι βρίσκεται «στα πρόθυρα μιας επαχθούς νέας συνθηκολόγησης ηττημένου, ενώ δεν έχει την νομιμοποίηση να υποθηκεύσει το μέλλον του ελληνικού λαού».
Για την αξιολόγηση είπε ότι «δεν πρέπει να τρέφει κανείς αυταπάτες, καθώς για να κλείσει, στο και πέντε, θα υπάρξουν υποχωρήσεις σε όλα τα μέτωπα».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ