ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ 2018

Την πεποίθηση ότι «η Ελλάδα θα ολοκληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα το 2018 και θα μπορεί πλέον να βγει στις αγορές», εκφράζει ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ''Αγορά''.
Αναφερόμενος στα μέτρα που ζητούν οι δανειστές ώστε να διατηρηθεί ο στόχος του 3,5% στα πλεονάσματα μετά το 2018, ο υπουργός απαντά ότι: «Ζούμε σε έναν ασταθή κόσμο και το να παίρνουμε αποφάσεις από σήμερα για το 2019 δεν είναι ό,τι πιο ασφαλές». «Το απέδειξε εξάλλου η ιστορία με τις λανθασμένες προβλέψεις του ΔΝΤ», συμπληρώνει.
Ο κ. Παπαδημητρίου εκτιμά ότι η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί επιτυχώς πολύ σύντομα, καθώς «δεν είναι πολλά τα θέματα που χωρίζουν τις δύο πλευρές».
Για το επιδιωκόμενο ύψος των επενδύσεων στην Ελλάδα για το νέο έτος, θέτει ως αφετηρία τα 22,3 δισ. ευρώ και στόχο τα 24,4 δισ. ευρώ βάσει του προϋπολογισμού, σημειώνοντας ότι «μια αύξηση πάνω από 2 - 2,5 δισ. ευρώ το 2017 πρέπει να θεωρηθεί σημαντική επιτυχία για την ανακάμπτουσα ελληνική οικονομία».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ