LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Γ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ''ΚΟΚΚΙΝΩΝ'' ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟ 2017

Σημαντική μείωση των ''κόκκινων'' δανείων μέσα στο 2017 «βλέπει» ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αυγή» της Κυριακής, τονίζοντας ότι το 2017 θα αποτελέσει «έτος-στροφή» για τις ελληνικές τράπεζες.
Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρει πως η μείωση θα επιτευχθεί κυρίως με τη μορφή των αναδιαρθρώσεων των δανείων, ενώ, όπως σημειώνει «ισχυρή ώθηση θα δώσει και η διαδικασία του εξωδικαστικού διακανονισμού». Ο κ. Δραγασάκης προανήγγειλε ότι το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή και ότι εντός του 2017 θα λειτουργήσουν επίσης τα κέντρα ενημέρωσης πολιτών και άλλες δομές με σκοπό να διευκολύνουν τη διαδικασία.
«Στα ''κόκκινα'' επιχειρηματικά δάνεια η σημερινή κυβέρνηση είναι υπέρ των λύσεων που ελαχιστοποιούν το κοινωνικό κόστος, διασφαλίζουν θέσεις εργασίας ή και δημιουργούν νέα απασχόληση οδηγώντας εν τέλει σε βιώσιμα σχήματα, αντιμετωπίζοντας παράλληλα θετικά τη δημιουργία συνεργατικών ή κοινοπρακτικών σχημάτων εργαζομένων», συμπλήρωσε.
Ερωτηθείς για τις προτεραιότητες και τους βασικούς στόχους της κυβερνητικής πολιτικής σε σχέση με το τραπεζικό σύστημα, ο κ. Δραγασάκης σημειώνει ότι: «Άμεση προτεραιότητα, μόλις αναλάβαμε το 2015, ήταν να αποφύγουμε χρεοκοπίες τραπεζών και να αποτρέψουμε τον κίνδυνο για ''κούρεμα'' καταθέσεων».
Ο ίδιος τονίζει την ανάγκη να επαναξιολογηθεί ο νόμος για το ΤΧΣ, κάνοντας λόγο για «υποεκπροσώπηση» του Δημοσίου στις Γενικές Συνελεύσεις των τραπεζών και του ΤΧΣ στα Διοικητικά τους Συμβούλια, καθώς η παρουσία των εκπροσώπων του είναι αντίστοιχη των ποσοστών που κατέχει το Δημόσιο σε αυτές.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ