ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ: ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ 4ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Την εκτίμηση πως δεν θα υπάρξει ένα τέταρτο πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα εξέφρασε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, o οποίος σε κάθε περίπτωση, έστειλε «σήμα» συνέχισης εφαρμογής των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.
Σε συνέντευξή του στο «Capital», ο Ευρωπαίος αξιωματούχος υπογράμμισε ότι οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων έχουν αρχίσει να μειώνονται και εκτίμησε πως αυτή η τάση θα συνεχιστεί, εφόσον οι μεταρρυθμίσεις εξακολουθήσουν να υλοποιούνται.

O ίδιος επισήμανε επίσης, πως «πρέπει να δούμε περισσότερες μεταρρυθμίσεις» με στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης και την τόνωση της ανταγωνιστικότητας και απηύθυνε έκκληση για το «άνοιγμα» των κλειστών επαγγελμάτων, την άρση των εμποδίων στις επενδύσεις και τη στελέχωση του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων. Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο κ. Ρέγκλινγκ έκανε ειδική αναφορά στη φορολογία, αναγνωρίζοντας πως οι συντελεστές είναι υψηλοί και η φορολογική βάση «στενή». «Εμείς δεν υποστηρίζουμε ότι χρειάζονται περισσότερα έσοδα, αλλά νομίζω ότι η δομή του συστήματος εσόδων δεν είναι αποτελεσματική και σίγουρα δεν είναι φιλική προς την ανάπτυξη» εξήγησε αναλυτικά. «Το να έχετε μια ευρύτερη φορολογική βάση, επιτρέπει χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές για την επίτευξη του ίδιου στόχου και αυτό θα ήταν ένα καλό βήμα» συνέχισε στο ίδιο πλαίσιο, ενώ αξίωσε την αναθεώρηση του συστήματος δαπανών, το οποίο πρέπει να γίνει περισσότερο φιλικό προς την ανάπτυξη.

Όσον αφορά τη συμφωνία για το χρέος, υποστήριξε ότι τα βραχυπρόθεσμα μέτρα θα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται κατά πάσα πιθανότητα τον Ιανουάριο και ξεκαθάρισε ότι δεν συνδέονται με την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης. Ερωτηθείς για τα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέτρα, διευκρίνισε ότι αυτά θα αποφασιστούν μετά το τέλος του προγράμματος, δηλαδή το καλοκαίρι του 2018. Σχετικά τέλος, με τη δυνατότητα εξόδου στις αγορές εντός του 2017, εκτίμησε πως «υπάρχει μία καλή πιθανότητα» αλλά σε κάθε περίπτωση, «δεν μπορώ να πω πότε ακριβώς». 

''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ