ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ: Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ «ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ»

«Το ζήτημα του χρέους δεν είναι το μείζον 
υπό τις παρούσες συνθήκες» 
Η Νέα Δημοκρατικά δεν ζητά εκλογές από «καπρίτσιο», αν και τη συμφέρει να μείνει ο  ΣΥΡΙΖΑ  στην εξουσία ώστε να καταρρεύσει σαν «ώριμο φρούτο», δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Δένδιας μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως υποστηρίζει, το μεγάλο ζήτημα όμως είναι ότι μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει με συνολική κατάρρευση η χώρα: «Ήδη, όχι μόνο στην πραγματική οικονομία, η οποία σε πείσμα των αισιόδοξων διακηρύξεων ''βουλιάζει'' ολοένα και περισσότερο, αλλά και σε μία σειρά κρίσιμων τομέων, από το προσφυγικό/μεταναστευτικό μέχρι την κατάσταση στα νοσοκομεία και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, τα προβλήματα βαίνουν ραγδαίως επιδεινούμενα. Όσον αφορά το χρέος, φοβάμαι ότι ο κ. Τσίπρας αναλώνει τεράστιο διαπραγματευτικό κεφάλαιο, σε ζήτημα που είναι μεν σημαντικό, αλλά όχι το μείζον υπό τις παρούσες συνθήκες. Το αδιέξοδο στο οποίο βαδίζει η χώρα με αυτές τις τεράστιες φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις και με αυτά τα θηριώδη πλεονάσματα, θα έπρεπε να απασχολεί κυρίως την κυβέρνηση και τους εταίρους».

Αναφερόμενος στον νόμο Παππά, υποστηρίζει ότι «ο δρόμος που επέλεξε η κυβέρνηση είναι ολισθηρός και θα την οδηγήσει σε αδιέξοδο». Σημειώνει ακόμη ότι η θέση της  Ν.Δ. «Πρώτα κατάργηση του νόμου και μετά σύσταση του ΕΣΡ δεν είναι ''εκβιασμός'', είναι υποχρέωση της κυβέρνησης η ικανοποίηση του αιτήματος για την κατάργηση ενός αντισυνταγματικού νομοθετήματος».

Ερωτηθείς «τι σημαίνει η απόφαση του ΣτΕ να κάνει δεκτές τις προσφυγές των καναλιών», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., απαντά ότι: «Σημαίνει πως υπάρχουν δικαστές οι οποίοι αρνούνται να υποκύψουν σε πρωτόγνωρους εκβιασμούς». Στην ερώτηση «αν υπάρχουν δύο γραμμές στη Ν.Δ. αναφορικά με τη σύσταση του ΕΣΡ» ο κ. Δένδιας σημειώνει ότι δεν υπάρχουν δύο γραμμές και υποστηρίζει ότι «η ηγεσία της του κόμματος θα αποφασίσει τι θα πράξει αναφορικά με τις ευθύνες της κυβέρνησης για συγκεκριμένες μεθοδεύσεις στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών», αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοικτά.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ