ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Στη ΓΑΔΑ παραμένει ο Φλώρος μέχρι την απολογία του, μετά από το ξύλο στη Βουλή. ***** Στ. Κασσελάκης: Στις Ευρωεκλογές διεκδικούμε την πρωτιά. ***** Αλ. Χαρίτσης: Σήμερα απαντάμε στην απαξίωση και τον ευτελισμό της πολιτικής - 42 οι υποψήφιοι της Νέας Αριστεράς. ***** Γ. Καλλιάνος: Ευθύνες στους γιατρούς του «Αττικόν» για τον πατέρα του - «Αγαπητέ φίλε μου Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου». ***** Λευκός Οίκος: Ζητά απαντήσεις από το Ισραήλ για τους ομαδικούς τάφους στη Γάζα. ***** ΗΠΑ: Έστειλαν πυραύλους ATACMS στην Ουκρανία.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Τροπολογία για την αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για οφειλές προς το δημόσιο μέχρι το τέλος του 2017, κατάθεσαν στη Βουλή έξι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Χρήστο Σταϊκούρα, την ώρα που το ζήτημα των ''κόκκινων'' δανείων βρισκόταν στο επίκεντρο συνάντησης των κ.κ. Δραγασάκη, Τσακαλώτου και Στουρνάρα.
Σύμφωνα με τη ρύθμιση αναστέλλεται μέχρι τις 31-12-2017 η κατάσχεση ακινήτων φορολογουμένων που έχουν οφειλές προς το Δημόσιο, εφόσον πληρούνται σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις:
  • Το συγκεκριμένο ακίνητο χρησιμεύει ως κύρια κατοικία του,
  • Το ετήσιο διαθέσιμο οικογενειακό του εισόδημα δεν υπερβαίνει τα 13.900 ευρώ για άγαμο, 23.600 ευρώ για ζευγάρια, προσαυξημένα κατά 5.700 ευρώ για κάθε παιδί,
  • Η αντικειμενική αξία της κύριας κατοικίας κατά το χρόνο συζήτησης της αίτησης δεν υπερβαίνει τις 180.000 ευρώ για τον άγαμο οφειλέτη, προσαυξημένη κατά 40.000 ευρώ για τον έγγαμο οφειλέτη και 20.000 ευρώ ανά τέκνο και μέχρι τρία (3) τέκνα.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 14:00 το μεσημέρι η σύσκεψη στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης, ανάμεσα στον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη ΣτουρνάραΟι εξελίξεις στο ζήτημα των τραπεζών που αφορούν τις αλλαγές διοικήσεων, με αιχμή την περίπτωση της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς και οι εκκρεμότητες που αφορούν την διαχείριση ''κόκκινων'' δανείων θα κυριαρχήσουν στη συνάντηση.


Οι κ.κ. Δραγασάκης, Τσακαλώτος και Στουρνάρας θα ασχοληθούν ιδιαίτερα με την Τράπεζα Πειραιώς, δεδομένου ότι ο χρόνος πιέζει και πρέπει όλοι οι πλευρές που εμπλέκονται με το ζήτημα, να καταλήξουν το ταχύτερο σε συμφωνία για τους νέους επικεφαλής της Τράπεζας, οι οποίοι θα καταλάβουν τις θέσεις του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ