ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Χατζηδάκης: Με νομοθετική ρύθμιση η μείωση των χρεώσεων με POS για συναλλαγές έως 10 ευρώ. ***** Σούδα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο - Εκκενώθηκαν το Ναυτικό Νοσοκομείο και Σχολεία. ***** Στην κυκλοφορία το τμήμα Λαμία - Καλαμπάκα του Ε65: Σε 2,5 ώρες η απόσταση Αθήνα - Καρδίτσα. ***** Ν.Δ.: Μένουμε πιστοί στην τροχιά ευθύνης και προόδου του Κωνσταντίνου Καραμανλή. ***** Π. Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει τώρα υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών ενώ η προθεσμία έληξε το Σάββατο. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα είναι ένα ακόμη ράπισμα για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ

Ανώτατος παράγοντας στο υπουργείο Οικονομικών που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει πως στη σημερινή συζήτηση με το κουαρτέτο έκλεισαν τα θέματα των αποκρατικοποιήσεων και των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες.
Για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, το τελευταίο Eurogroup είχε ζητήσει να παρουσιαστούν τα στοιχεία για την πορεία εξόφλησης τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να εκταμιευθεί το 1,7 δισ. ευρώ από την υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Euro Working Group αναμένεται να συνεδριάσει την προσεχή Δευτέρα για να εκταμιευθεί στη συνέχεια από τον ESM και το ποσό αυτό, που θα οδεύσει για αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων χρεών του Δημοσίου.
Για το νέο Ταμείο αποκρατικοποιήσεων, σύμφωνα με τον ίδιο παράγοντα του υπουργείου, συμφωνήθηκε να οριστεί από το Εποπτικό Συμβούλιο ένας σύμβουλος από την αγορά, που θα αναλάβει τη σύνταξη διεθνούς προκήρυξης, από την οποία θα προκύψει η short list των υποψηφίων για την επιλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Η όλη διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2016. Παράλληλα, συζητήθηκαν τα θέματα του εσωτερικού κανονισμού και του καταστατικού του Υπερ-ταμείου. H πηγή ανέφερε επίσης ότι στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς θα τεθεί και το θέμα του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ