LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕ ΝΕΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK

Σε νέο ιστορικό χαμηλό κατρακυλά η μετοχή της Deutsche Bank στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, εν μέσω των έντονων ανησυχιών για την πορεία της μεγαλύτερης ιδιωτικής τράπεζας της Γερμανίας. Στις 11:35, η μετοχή υποχωρούσε κατά 6,22% στα 10,199 ευρώ, ενώ ενδοσυνεδριακά, οι απώλειες υπερέβησαν το 7%, οδηγώντας τη μετοχή κάτω του ψυχολογικού ορίου των 10 ευρώΗ Deutsche Bank βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα κοκτέιλ προκλήσεων, μεταξύ των οποίων η αδύναμη κεφαλαιακή επάρκεια, τα «βαριά» πρόστιμα των εποπτικών αρχών και η συρρίκνωση της κερδοφορίας.
Οι ανησυχίες αναδύθηκαν εκ νέου στην επιφάνεια, εξαιτίας της πρότασης των αμερικανικών εποπτικών αρχών για την επιβολή προστίμου 14 δισ. δολαρίων, σχετικά με την αγοραπωλησία «τοξικών» στεγαστικών δανείων, λίγο πριν το ξέσπασμα της παγκόσμιας κρίσης του 2008.
Η μετοχή της γερμανικής τράπεζας βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα, τόσο στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, όσο και στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Η διοίκηση, από την πλευρά της, προσπαθεί να εμφανιστεί καθησυχαστική, κάνοντας λόγο για «προσωρινά προβλήματα, τα οποία θα λύση μόνη της», ενώ παράλληλα, ξορκίζει κάθε ενδεχόμενο κρατικής βοήθειας.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ