Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Γ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

Για δήθεν κοινωνική ευαισθησία κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος συμβουλεύοντάς τον «να αποφεύγει κάθε είδους μεγαλόστομες διακηρύξεις. Ουδείς τις ακούει. Ουδείς τις πιστεύει».
«Εάν θέλει να έχει την πραγματική εικόνα, ας επικοινωνήσει απευθείας με τους  χαμηλοσυνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους πολύτεκνους, τους μικρομεσαίους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και κυρίως τους νέους, που εξαιτίας της πολιτικής του δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα και έχουν χάσει κάθε ελπίδα βελτίωσης της ζωής τους» σημειώνει.
Τον καλεί να τους ρωτήσει τι πιστεύουν για τον ίδιο και την πολιτική του. «Από τις απαντήσεις που θα πάρει ίσως τότε και μόνον μπορέσει να κατανοήσει ότι η κοινωνία, βαθιά απαισιόδοξη για το παρόν και χωρίς προοπτική για το μέλλον, είναι πλέον πολύ μακριά και απέναντί του».
Κάνει λόγο για επικοινωνιακή παράσταση που «όχι μόνο δεν πείθει, εξοργίζει ακόμα περισσότερο τα θύματα της φορολογικής επιδρομής και της περικοπής μισθών και συντάξεων που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει επιβάλλει στην ελληνική κοινωνία».  
«Ό,τι και να κάνει, ό,τι και να πει ο κ. Τσίπρας, ούτε θα σταματήσει, ούτε θα ανακόψει την αντίστροφη μέτρηση που, εδώ και καιρό, έχει ξεκινήσει για τoν ίδιο και την Κυβέρνησή του» καταλήγει. 
''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ