ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας, με απόφαση Κασσελάκη - Σύμφωνα με πληροφορίες, την θέση Παπανώτα καλύπτει, ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, διδάκτωρ Βιολογίας, μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός. ***** Στ. Κασσελάκης: Το μόνο θαύμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του και έχει αναστηθεί. ***** «Η Ε.Ε. συνδέει τις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό» - Αντιδράσεις από την Άγκυρα. ***** Π. Μαρινάκης: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, θέλουμε συνέχιση διαλόγου με Τουρκία. ***** Ακριβεια: Όλα τα προϊόντα που μπήκαν στο «Καλάθι των Νονών» και στο «Καλάθι του Πάσχα».

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Θ. ΔΡΙΤΣΑΣ: ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΚΙΝΑ VD

Κατέθεσε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας τις αλλαγές στη σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ κατά τη συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής. Πρόκειται για «ένδειξη καλής θέλησης» της κυβέρνησης, υπογράμμισε ο υπουργός, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον έφερναν να επιρρίπτει την ευθύνη για την εμπλοκή στο Μαξίμου.
«Καλώ την αίθουσα να αντισταθεί σ’ αυτή την αθλιότητα. Μην ανέχεστε αυτού του είδους την αγυρτεία και μην αφήνετε άλλου είδους συστήματα να καθορίζουν την πολιτική», είπε εμφατικά, δηλώνοντας ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τις αλλαγές που έγιναν και προσθέτοντας ότι οι αλλαγές έγιναν από το υπουργείο του και την Γραμματεία της Κυβέρνησης.




Όσον αφορά τις νομοτεχνικές αλλαγές ο υπουργός Ναυτιλίας τόνισε ότι «θα κριθούν στην πράξη» και επανέλαβε ότι: «Σεβόμαστε τον παραχωρησιούχο και τη φίλη χώρα της Κίνας και δεν έχουμε αντίρρηση να εξαντλήσουμε όλη μας την καλή θέληση. Αποδείξαμε ότι πολιτικά αξιολογούμε ως πρώτιστη υποχρέωσή μας να υπάρξει η εμπιστοσύνη για να πάρει μπρος η αναπτυξιακή διαδικασία».

Ο κ. Δρίτσας επεσήμανε επίσης ότι: «Η φασαρία, η αναταραχή που έγινε μετά την περίφημη επιστολή της COSCO οφείλω να σας βεβαιώσω ότι δεν είχε καμία ουσιώδη βάση. Δεν αποτελούν οι αλλαγές που έκανε η κυβέρνηση παραβίαση συμφωνημένων, της σύμβασης παραχώρησης ή κάτι άλλο. Ο παραχωρησιούχος ζητά εγγυήσεις υπερβολικής κάλυψης και γεννήθηκε μείζον ζήτημα χωρίς να χρειαζόταν να γεννηθεί». Επέκρινε ακόμη τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι έσπευσαν να αναδείξουν «θέμα αναξιοπιστίας της κυβέρνησης ή πονηριάς».

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ