Μητσοτάκης: Αυξάνει στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός. ***** Γ. Χατζηθεοδοσίου: Ναι στην αύξηση του κατώτατου αλλά χωρίς ελάφρυνση βαρών των ΜμΕ ο λογαριασμός δεν βγαίνει. ***** Καφούνης: Ζητά μείωση μη μισθολογικού κόστους, καλοδεχούμενη η αύξηση κατώτατου μισθού. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Χαμηλότερος από τις ανάγκες της κοινωνίας ο κατώτατος μισθός. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ευκολία Κ. Καραμανλή στα ψέματα - Το «χαρτί» προειδοποίησης για ατυχήματα. ***** ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν 10% τα τροχαία ατυχήματα τον Ιανουάριο - Καταγράφηκαν 49 νεκροί. ***** Ισόβια η ποινή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. ***** Δίκη για την 12χρονη: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα η μητέρα.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ Κ.Ο. Ο ΚΟΡΜΠΙΝ

«Παρών» στην κούρσα διαδοχής Κάμερον ο Στίβεν Κραμπ
Ο ηγέτης του κεντροαριστερού Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν έχασε την εμπιστοσύνη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, καθώς 176 βουλευτές ψήφισαν εναντίον του, ενώ μόλις 44 υπέρ του. Ο κ. Κόρμπιν, ο οποίος ανήκει στη ριζοσπαστική αριστερή πτέρυγα του κόμματος, αντιμετωπίζει ανταρσία από την κεντρώα κεντροαριστερή, ευρωπαϊστική πτέρυγα, η οποία τον κατηγορεί ότι δεν πίστευε αληθινά στην παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν έδωσε μάχη για αποφυγή του Brexit.

Το μεγαλύτερο μέρος των τομεαρχών - σκιωδών «υπουργών» του Εργατικού Κόμματος έχει παραιτηθεί, ενώ οι υποστηρικτές του κ. Κόρμπιν κατηγορούν τους εσωκομματικούς αντιπάλους του για «πραξικόπημα». Η άρση της εμπιστοσύνης, πάντως, δεν υποχρεώνει τυπικά τον κ. Κόρμπιν να παραιτηθεί και να εκκινήσει διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού, ωστόσο εντείνουν την κρίση του κόμματος της βρετανικής αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Εν τω μεταξύ, ο Βρετανός υπουργός Εργασίας και Συντάξεων Στίβεν Κραμπ, ο οποίος θεωρείται ανερχόμενος αστέρας στην κυβέρνηση, θέτει υποψηφιότητα για να αντικαταστήσει τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον στην ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας. Είναι ο πρώτος που ανακοινώνει επίσημα την υποψηφιότητά του μέσω e-mail που απέστειλε στους συναδέλφους του βουλευτές ενημερώνοντας για τις προθέσεις του, γράφει ο δικτυακός τόπος Politico.

Ο Στίβεν Κραμπ είχε ταχθεί υπέρ της παραμονής της Ε.Ε. στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Φαβορί για την ηγεσία εμφανίζονται αυτή την στιγμή ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και «στρατηγός» του Brexit, Μπόρις Τζόνσον και η υπουργός Εσωτερικών Τερέζα ΜέιΕπισήμως, η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων ξεκινά την Τετάρτη και κλείνει την Πέμπτη. Εν τω μεταξύ, η ημερομηνία για το διορισμό του νέου πρωθυπουργού της Βρετανίας μετακινήθηκε από τις 2 στις 9 Σεπτεμβρίου.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ