ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΣΟΪΜΠΛΕ: ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ

«Η Ευρώπη πρέπει να μείνει ενωμένη» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στον απόηχο της επικράτησης του Brexit στο χθεσινό βρετανικό δημοψήφισμα. «Από κοινού πρέπει να λάβουμε τις καλύτερες αποφάσεις για τους φίλους μας τους Βρετανούς» πρόσθεσε ο Γερμανός υπουργός.
«Σεβόμαστε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, παρότι ευχόμουν να ήταν διαφορετικό» υποστήριξε και πρόσθεσε ότι: «Τώρα, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».
Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, κατέστησε σαφές ότι: «Οι ευρωπαϊκές διαδικασίες για την έξοδο από την Ε.Ε. είναι σαφείς και πρέπει να εφαρμοστούν».


ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ