LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ: ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ

Τη διαβεβαίωση ότι θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί η νομισματική και χρηματοπιστωτική σταθερότητα, δίνει η Τράπεζα της Αγγλίας, στον απόηχο του αποτελέσματος υπέρ του Brexit στο βρετανικό δημοψήφισμα.
«Η κεντρική τράπεζα παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς όλες τις εξελίξεις» τονίζει στη σχετική της ανακοίνωση και προσθέτει: «Η Τράπεζα της Αγγλίας έχει ένα διευρυμένο έκτακτο σχέδιο και έχει στενή συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, τις εγχώριες αρχές και τις υπόλοιπες κεντρικές τράπεζες». Νωρίτερα, πηγές της κεντρικής τράπεζες, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, καθιστούσαν σαφές ότι η Τράπεζα της Αγγλίας βρίσκεται σε «στενή επικοινωνία» με τα εγχώρια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Εν τω μεταξύ, ο Λευκός Οίκος ανέφερε πως ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ενημερώνεται στενά για τις εξελίξεις γύρω από το βρετανικό δημοψήφισμα και πρόκειται να συνομιλήσει με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον εντός της ημέρας. Αισθητή είναι η ανησυχία και έξω από την Ευρώπη μετά την κάλπη που έβγαλε Brexit, με ξένες ηγεσίες να προβλέπουν «αβεβαιότητα για κάποιο καιρό».
ΑΜΠΕ/Reuters
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ