ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ

Διπλωματικό μαραθώνιο ξεκινά από αύριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αναχωρεί απόψε για τις Βρυξέλλες προκειμένου να μετάσχει στην πρώτη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. στην μετά Brexit εποχή μεθαύριο Τετάρτη. Αύριο Τρίτη ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί στις 08:00, ώρα Βελγίου, με τον πρόεδρο του Ε.Κ., Μάρτιν Σουλτς στις Βρυξέλλες, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στις 08:45 θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γκάμπι Τσίμερ καις τις 09:15 με τους Συμπροέδρους, Ρεμπέκα Χαρμς και Φιλίπ Λάμπερτς, και την Aντιπρόεδρο, Σκα Κέλλερ, της Ομάδας Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στις 16:00 θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και αμέσως μετά θα συμμετάσχει στις Εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Την Τετάρτη θα συμμετάσχει το πρωί στην άτυπη σύνοδος κορυφής των 27 κρατών μελών. Την Παρασκευή ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Παρίσι προκειμένου να συμμετάσχει ως παρατηρητής στη σύνοδο των ηγετών των Ευρωπαίων σοσιαλιστών που συγκαλεί ο Φρανσουά Ολάντ. Η σύσκεψη ήταν να γίνει στη Ρώμη στις  26 Μαΐου  και είχε αναβληθεί εξαιτίας της συντριβής του αεροσκάφους των Αιγυπτιακών Αερογραμμών. Η σύνοδος των ηγετών των σοσιαλιστικών κομμάτων επισπεύσθηκε λόγω των εξελίξεων με το Brexit.


Την ίδια ημέρα, όπως δήλωσε σήμερα Δευτέρα η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, θα έρθει στη Βουλή η κυβερνητική πρόταση για τον νέο εκλογικό νόμο και για την απλή αναλογική, με αιχμή την κατάργηση του μπόνους στο πρώτο κόμμα  και την ψήφο στα 17.
Μια πρόταση που σύμφωνα με την κα. Γεροβασίλη «λαμβάνει υπ' όψιν τις συζητήσεις του Πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των κομμάτων, καθώς και πρόσφατες νομοθετικές πρωτοβουλίες άλλων κομμάτων, όπως για παράδειγμα την Πρόταση Νόμου του ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο 2015» και πρόθεση είναι να ψηφιστεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο του Ιουλίου, πιθανότατα με την επιστροφή του Πρωθυπουργού από την Κίνα. Τέλος και σύμφωνα με το πρόγραμμα, πλην συγκλονιστικού απροόπτου ο Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει απευθείας από τη γαλλική πρωτεύουσα για την Κίνα προκειμένου να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψή του από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ