ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΟΣΜΠΟΡΝ: ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 50, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΑΝΟ

«Θα ενεργοποιήσουμε το Άρθρο 50, μόνο όταν υπάρξει ένα ξεκάθαρο πλάνο», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας, Τζορτζ Όσμπορν, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου, στον απόηχο της επικράτησης του Brexit στο δημοψήφισμα της Πέμπτης.  
«Στις διαπραγματεύσεις για την έξοδο από την Ε.Ε., δεσμεύομαι ότι θα διαδραματίσω έναν ενεργό ρόλο» συνέχισε ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών και εκτίμησε ότι η αβεβαιότητα στις αγορές θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι το Brexit θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην οικονομία και τα δημοσιονομικά μεγέθη της χώρας, τονίζοντας βέβαια, ότι το υπουργείο Οικονομικών και η Bank of England διαθέτουν έκτακτα σχέδια, τα οποία ανά πάσα στιγμή μπορούν να τεθούν επί τάπητος. «Το Brexit δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήλπιζα, αλλά το σέβομαι» υποστήριξε ο κ. Όσμπορν και υπογράμμισε την ανάγκη η βρετανική οικονομία να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.


Πάντως, υπέρ της άμεσης έναρξης της διαδικασίας αποχώρησης της Βρετανίας από την Ε.Ε. τάχθηκε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2
Ανέφερε ακόμη ότι δεν υπάρχουν διαφορές απόψεων ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να προχωρήσουν τα σχέδια για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι Παρίσι και Βερολίνο έχουν συμφωνήσει ότι αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα. 
«Η Γαλλία, όπως και η Γερμανία λέει ότι η Βρετανία ψήφισε υπέρ του Brexit. Η απόφαση πρέπει να εφαρμοσθεί γρήγορα. Δεν μπορούμε να παραμείνουμε σε μία αβέβαιη και αόριστη κατάσταση», επισήμανε ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ.

Η Αυστραλία «παρακολουθεί στενά» τις επιπτώσεις του Brexit
Η κυβέρνηση της Αυστραλίας παρακολουθεί στενά τις επιπτώσεις από την απόφαση των Βρετανών να αποχωρήσουν από την Ε.Ε. (Brexit) δήλωσε από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της χώρας Μάλκολμ ΤέρνμπουλΟ Αυστραλός πρωθυπουργός έχει δώσει εντολή στις οικονομικές υπηρεσίες της κυβέρνησής του να προετοιμάσουν αναφορά σχετικά με τις πιθανές συνέπειες του Brexit, στην οικονομία της Αυστραλίας. Ο Τέρνμπουλ κάλεσε τέλος τους Αυστραλούς να ψηφίσουν τον συνασπισμό του στις ομοσπονδιακές εκλογές που θα διεξαχθούν το Σάββατο, τονίζοντας ότι μια σταθερή κυβέρνηση θα αντισταθμίσει πιθανές συνέπειες από το Brexit.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ