ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ VD

Στο έδαφος του Αγίου Όρους πάτησε στις 14:15 το απόγευμα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, αποβιβαζόμενος από πλεούμενο στη Δάφνη.
Με θωρακισμένο τζιπ, ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους κατευθύνθηκε προς τις Καρυές, όπου εκεί βρίσκεται ο Έλληνας ομόλογός του, Προκόπης Παυλόπουλος.
Ολόκληρη η επίσκεψη Πούτιν στο Άγιο Όρος:










 





Την «αμοιβαία συμπάθεια» μεταξύ του ελληνικού και ρωσικού λαού χαιρέτισε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της προσκυνηματικής του επίσκεψης στο Άγιον Όρος. «Φέτος γιορτάζουμε το αφιερωματικό έτος των σχέσεων Ελλάδος - Ρωσίας» υπενθύμισε και επισήμανε ότι: «Η αμοιβαία συμπάθεια ενώνει τους δύο λαούς και τους βοηθάει να ξεπερνούν τις δυσκολίες». «Χαίρομαι που έχω τη δυνατότητα να επισκεφτώ και πάλι το Άγιο Όρος, το οποίο δικαίως χαρακτηρίζεται ως το περιβόλι της Παναγίας» πρόσθεσε και υποστήριξε ότι «ο κάθε άνθρωπος που μπαίνει σ’ αυτή τη γη της προσευχής, φέρει ιδιαίτερα αισθήματα». «Το Άγιο Όρος είναι μοναδική εστία του Ορθοδοξίας» συνέχισε ο κ. Πούτιν και εξήρε τον ρόλο του στην ενδυνάμωση του Χριστιανισμού. «Ευελπιστούμε στη στερέωση των σχέσεων με το Άγιο Όρος» κατέληξε, αναγνωρίζοντας ότι «είναι ευχάριστο το γεγονός πως κάθε χρόνο το επισκέπτονται ολοένα και περισσότεροι προσκυνητές από τη Ρωσία».

«Σας υποδέχομαι με ειλικρινή συγκίνηση σ’ αυτό το ιερό κομμάτι της ελληνικής επικράτειας, το Άγιο Όρος» τόνισε από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και υπογράμμισε ότι «εδώ χτυπάει η καρδιά της Ορθοδοξίας σ’ όλη την Οικουμένη». «Ιδίως τους χαλεπούς καιρούς, εδώ είναι ο κατάλληλος τόπος για έναν ηγέτη προκειμένου να εμπνευστεί ως προς τους δείκτες πορείας που πρέπει να ακολουθεί, όταν λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις» συνέχισε ο κ. Παυλόπουλος. Αυτοί οι δείκτες, εξήγησε, είναι ο ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη, η δικαιοσύνη και η ειρήνη. «Εμείς οι Έλληνες είμαστε αφοσιωμένοι σ’ αυτούς τους δείκτες, γνωρίζουμε ότι η Ρωσία, υπό την ηγεσία σας, κινείται προς την ίδια κατεύθυνση» τόνισε, απευθυνόμενος προς τον κ. Πούτιν. «Εύχομαι να οδηγείτε τον ρωσικό λαό στον δρόμο της δημιουργίας και της ευημερίας» κατέληξε. 

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ