Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Υπό καθεστώς πρωτοφανών μέτρων ασφαλείας θα μεταβεί σήμερα το μεσημέρι στο Άγιο Όρος ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος, σε μια προσκυνηματικού χαρακτήρα ολιγόωρη επίσκεψη, θα προσκυνήσει στον ναό του Πρωτάτου στις Καρυές και αμέσως μετά θα επισκεφθεί τη Μονή Παντελεήμονος, όπου βρίσκεται από χθες ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος.
Στην διοικητική πρωτεύουσα της Αθωνικής Μοναστικής Πολιτείας έχουν ήδη μεταβεί δεκάδες μέλη των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας και έχουν προχωρήσει σε εξονυχιστικούς ελέγχους τόσο στα κτίρια, όσο και στις υποδομές, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα σημεία στα οποία θα περπατήσει και θα επισκεφθεί ο Ρώσος Πρόεδρος είναι ασφαλή.
Εκατοντάδες δημοσιογράφοι από τη Ρωσία, τη Ρουμανία, ακόμα και την Τουρκία βρίσκονται στο Άγιο Όρος για να καλύψουν την επίσκεψη του Βλαντίμιρ Πούτιν, που δεν είναι η πρώτη, καθώς ο Ρώσος Πρόεδρος είχε επισκεφθεί τον Άθωνα και πριν από 11 χρόνια.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ