ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΣΟΪΜΠΛΕ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αλλά δεν υπήρχε εναλλακτική
«Οικονομική ανοησία» χαρακτήρισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την αύξηση του ΦΠΑ, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν υπήρχε εναλλακτική λύση, λόγω της υστέρησης εσόδων του ελληνικού κράτους. 
Καμία χώρα στην Ευρώπη δεν έχει τόσο υψηλό ποσοστό φόρων που πρέπει να καταβληθούν, αλλά δεν καταβάλλονται, είπε ο κ. Σόιμπλε και πρόσθεσε ότι, όταν τώρα η Ελλάδα αυξάνει τον ΦΠΑ, αυτό είναι «οικονομική ανοησία», αλλά διευκρίνισε ότι, όταν το κράτος δεν έχει άλλα φορολογικά έσοδα, δεν μένει παρά αυτό.
Για αυτόν τον λόγο η Ελλάδα χρειάζεται μια αποτελεσματική δημόσια διοίκηση, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών σε ομιλία του, επισημαίνοντας ωστόσο ότι από την άλλη πλευρά φαίνεται ότι η ύφεση στην Ελλάδα υποχωρεί. «Και στην Ελλάδα η ανεργία πλησιάζει ένα σημείο καμπής» συμπλήρωσε. Ακόμη, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά την κρίση χρέους στην Ελλάδα και το επικείμενο δημοψήφισμα για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ, δεν αποτελεί ξεπερασμένο μοντέλο. 
«Δεν ισχύει καθόλου ότι δεν πρέπει να έχουμε ελπίδα» ανέφερε και σημείωσε ότι ακόμη και αν μερικές φορές υπάρχουν οριακές αποφάσεις, π.χ. οι προεδρικές εκλογές στην Αυστρία και οι περιφερειακές εκλογές, δίνουν ελπίδα ότι οι εξελίξεις δεν προχωρούν γενικά εναντίον του κοινού ευρωπαϊκού εγχειρήματος.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ