ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

«ΜΕΤΩΠΟ» ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Σύσκεψη με αντικείμενο την πορεία της οικονομίας και την κατάσταση του τραπεζικού κλάδου πραγματοποιήθηκε σήμερα με την συμμετοχή του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, του Υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη, του Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, του Προεδρείου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (Ε.Ε.Τ.) και των διοικήσεων των εγχώριων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Σύμφωνα με την αντιπροεδρία, κοινή ήταν η διαπίστωση ότι οι τράπεζες, μετά την έγκαιρη και επιτυχημένη ανακεφαλαιποίηση τους, είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις όποιες αναταράξεις των διεθνών αγορών.
Διαπιστώθηκε, επίσης, ότι οι τράπεζες δεν έχουν ενδιαφέρον να προβούν σε πωλήσεις δανείων και συμφωνήθηκε να επιταχυνθούν, από μέρους των τραπεζών, οι διαδικασίες ρύθμισης των δανείων με βάση το νομοθετικό πλαίσιο που βρίσκεται ήδη σε ισχύ.
Ακόμη, όπως υποστηρίζει η κυβερνητική ανακοίνωση, υπήρξε συμφωνία για τη διαπραγματευτική γραμμή στο θέμα της διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων και ειδικότερα στην εξαίρεση από την πώληση σε τρίτους συγκεκριμένων κατηγοριών δανείων
Παράλληλα αποφασίστηκε η συγκρότηση κοινής Επιτροπής, η οποία θα λειτουργεί με ευθύνη του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π.) και στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ε.Ε.Τ. και των αρμόδιων υπουργείων, ανάλογα με το συγκεκριμένο θέμα που θα συζητείται κάθε φορά. Η εν λόγω Επιτροπή θα εξετάσει θέματα όπως η μείωση των χρεώσεων στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, η συνδρομή των τραπεζών στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ κυβέρνησης και τραπεζών στην αναζήτηση στοιχείων και πληροφοριών από δημόσιους φορείς.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ