Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μπελέρης: Από την παρακρατική «ΜΑΒΗ», δεξιός «σημαιοφόρος» της Ν.Δ. ***** Ο Κασσελάκης ακύρωσε την συνάντηση με το ισραηλινό λόμπυ AIPAC στις ΗΠΑ. ***** Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος: Μπλόκαραν 800.000 ευρώ από Εταιρεία στον χώρο του θεάματος. ***** Τραγωδία στο Πασαλιμάνι: Κατέρρευσε κτίριο, ένας νεκρός. ***** H Ακροδεξιά «σαρώνει», οι Ευρωεκλογές τρομάζουν και ο Πούτιν χαμογελά. ***** Πλήρης στήριξη της Κίνας - Το Ιράν προειδοποίησε τις ΗΠΑ σε περίπτωση ανταπάντησης του Ισραήλ. ***** Παραμένουν στη Μέση Ανατολή τα αμερικανικά μαχητικά που συνέδραμαν το Ισραήλ.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ-ΑΠΑΤΗ

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, λέγοντας πως στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο «κάτω από την παλλαϊκή κατακραυγή για τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησής του, επανέφερε το διάλογο-απάτη για να κάμψει τις αντιδράσεις του λαού». Ακόμη, είπε ότι κ. Τσίπρας «επανέφερε τη γνωστή άθλια λογική των υποκινούμενων αγώνων, προσπαθώντας μάλιστα να τους συνδέσει με τη νέα αναδιανομή του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, που κάνει η κυβέρνησή του, σε παλιά και νέα τζάκια».
Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα: «Ο Πρωθυπουργός επιβεβαίωσε την υποταγή στους εκβιασμούς του κουαρτέτου για την αξιολόγηση και την εφαρμογή των μέτρων του μνημονίου και πέλεξε να αντιπαρατεθεί με τον εύκολο αντίπαλο, τη Ν.Δ. και τα κόμματα, των οποίων συνεχίζει το έργο και που αγκαλιά ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, αγκαλιά στηρίζουν την Ε.Ε., το ΔΝΤ, το κεφάλαιο, το σάπιο κράτος τους».
«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», σημείωσε και κατέληξε: «Απέναντι σε όλους αυτούς είναι οι αγωνιζόμενοι εργάτες, οι αγρότες, οι αυταπασχολούμενοι, οι επιστήμονες, οι νέοι και οι νέες, είναι το ΚΚΕ που στηρίζει το δίκιο τους». 



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ