ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Στις 18:30 ανακοινώνει την υποψηφιότητά του όπως όλα δείχνουν, ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο ίδιος θα παραχωρήσει συνέντευξη Tύπου στο ξενοδοχείο Athens Ledra στη λεωφόρο Συγγρού 115. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μεϊμαράκης θα συνοδεύσει την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με περισσότερες από 50 υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και όχι από τα μέλη του τελευταίου συνεδρίου, στις οποίες όμως δεν θα συμπεριλαμβάνονται Περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους υποψήφιος, ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει αισιόδοξος για τη συλλογή των απαραίτητων υπογραφών για την υποβολή μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής της υποψηφιότητάς του. «Πλησιάζω τον αριθμό 50. Δεν τον έχω φτάσει, αλλά είμαι κοντά. Είμαι πολύ αισιόδοξος» είπε στο Mega, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Θα τις μαζέψω, θα είμαι υποψήφιος και θα κερδίσω. Έτσι μπαίνουμε στη μάχη».
Τη μάχη των υπογραφών έχει κερδίσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει και τη στήριξη του πατέρα του, του επίτιμου προέδρου της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που δραστηριοποιείται έντονα με ό,τι αυτό σημαίνει για τις συμμαχίες που αναπτύσσει. «Έχω συγκεντρώσει τις υπογραφές αλλά δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Δεν έχω ζητήσει υπογραφή από κανέναν βουλευτή διότι δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση» δήλωσε στον Ρ/Σ Alpha 9.89.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ