ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας, με απόφαση Κασσελάκη - Σύμφωνα με πληροφορίες, την θέση Παπανώτα καλύπτει, ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, διδάκτωρ Βιολογίας, μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός. ***** Στ. Κασσελάκης: Το μόνο θαύμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του και έχει αναστηθεί. ***** «Η Ε.Ε. συνδέει τις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό» - Αντιδράσεις από την Άγκυρα. ***** Π. Μαρινάκης: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, θέλουμε συνέχιση διαλόγου με Τουρκία. ***** Ακριβεια: Όλα τα προϊόντα που μπήκαν στο «Καλάθι των Νονών» και στο «Καλάθι του Πάσχα».

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ν.Δ.: ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Για απίστευτη σύγχυση και ψέματα κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.
Ενδεικτικά υπενθυμίζει ότι στο Πρόγραμμα που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι: «Η επιβολή ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία επιβαρύνει σχεδόν αποκλειστικά τα υψηλά εισοδήματα και έχει στοιχεία κοινωνικής δικαιοσύνης», ενώ σε χθεσινή ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Η αναστολή του μέτρου είναι πρώτη προτεραιότητα για χιλιάδες νοικοκυριά».
«Η Νέα Δημοκρατία κινήθηκε μεθοδικά και συντονισμένα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε το μέτρο, το υποστήριξε και σήμερα το ''αποτάσσει''. Όμως, ο Ελληνικός λαός και τα νοικοκυριά έμαθαν ποιος τους εμπαίζει και ποιος μπορεί συνετά και αποτελεσματικά να διαχειριστεί την οικονομία» σχολιάζει.



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ