ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κακοκαιρία σε εξέλιξη: 6 περιοχές χτυπά σήμερα με βροχές και καταιγίδες - Στο έλεος της κακοκαιρίας πολλές περιοχές της χώρας. Έκτακτα μέτρα από τις Αρχές. ***** Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας - Κ. Χατζηδάκης για αναβάθμιση S&P: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο. ***** Πιερρακάκης: Κρατάμε το αδιάβλητο των Πανελλήνιων Εξετάσεων, αλλάζουμε όλα τα άλλα. ***** «Εμπλοκή» με το Άγιο Φως στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ - Στήνεται ειδικό σχέδιο. ***** Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε στρατιωτική βάση κοντά στην Βαγδάτη - Ισραήλ: Δεν ήμασταν εμείς.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η Ν.Δ. ΕΚΤΙΜΑ Ο Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ

Την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης που περιοδεύει στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα.
Ο κ. Μείμαράκης ανέφερε ότι στόχος της Ν.Δ. είναι να αντλήσει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους από τη δεξαμενή των αναποφάσιστων και σημείωσε ότι δεν πρέπει σε αυτές τις εκλογές να χαθεί καμία ψήφος.
«Η Ν.Δ. θα είναι πρώτο κόμμα» εκτίμησε και αναγνωρίζοντας ότι στις προηγούμενες εκλογές οι Έλληνες ψήφισαν και με το θυμικό, αναρωτήθηκε αν αξίζει να ψηφίζει κανείς με θυμό όταν, όπως είπε, αυτό μας κόστισε 90 δισ. ευρώ.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει σταθερότητα και αναφερόμενος στο ΕΣΠΑ επισήμανε ότι δεν πρέπει να χαθούν τα κονδύλια. Επίσης, επισήμανε ότι η στάση της Ν.Δ. απέτρεψε την αύξηση του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ δεσμεύτηκε πως τα μέτρα για τους αγρότες δεν θα περάσουν.
Ο κ. Μεϊμαράκης έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και αγρότες, καθώς και με τη Διοικούσα Επιτροπή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ενώ στις 19:30 θα μιλήσει στο κλειστό Γυμναστήριο Πάτρας.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ