Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ VD

«Ο κ. Τσίπρας κάνει τις εκλογές για να φύγει», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, τον κατηγόρησε ότι κρύβεται και του ζήτησε για ακόμη μια φορά να εξηγήσει γιατί η χώρα οδηγείται σε πρόωρες κάλπες.
Ο κ. Μεϊμαράκης κατέκρινε τον Πρωθυπουργό για το γεγονός ότι αρνήθηκε να συναντήσει τον ίδιο και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών και πρόσθεσε ότι δεν επιτρέπεται να διαρρέει πως «δεν θα έρθει στη σύσκεψη των αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».



«Πιστεύω ότι η σύσκεψη αρχηγών πρέπει να γίνει και να μείνει κενή η θέση του κ. Τσίπρα», συνέχισε, καθώς εξήγησε ότι αυτή η συζήτηση θα εκτονώσει την πολιτική ένταση. Ακόμη, ο πρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε εκ νέου την εκτίμηση ότι μέχρι την Παρασκευή μπορεί να βρεθεί μια λύση για να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, αν και παραδέχθηκε ότι πλέον τα περιθώρια στενεύουν. Τάχθηκε ξανά υπέρ της εθνικής συνεννόησης λέγοντας ότι «είναι πλέον εθνικό ζητούμενο». 

Όπως είπε, δεν μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε χωρίς συναινέσεις. «Δεν συμφέρει κανέναν να πάμε σήμερα σε εκλογές, ας μας πει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ότι δεν έχει καμιά πολιτική σκοπιμότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ