ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΝΤΡΟΜΠΡΟΒΣΚΙΣ: Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ VD

Δεν υπάρχει πρόγραμμα για την Ελλάδα, από χθες τα μεσάνυχτα η κατάσταση έχει αλλάξει τόσο επί της διαδικασίας όσο και επί της ουσίας, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν για το ευρώ, Βάλντις Ντρομπρόβσκις, ο οποίος παραπέμπει για συζητήσεις μετά το δημοψήφισμα. Όπως είπε, οι θεσμοί έχουν λάβει τις δύο επιστολές της κυβέρνησης, ωστόσο η διαδικασία τώρα ξεκινάει από μηδενικής βάσης γιατί η κυβέρνηση υπέβαλε αίτημα για νέα δανειακή σύμβαση από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας. Τώρα θα πρέπει το Εurogroup να τοποθετηθεί επί της αρχής αν είναι υπέρ ενός νέου προγράμματος, και στη συνέχεια αν η απάντηση είναι θετική θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση.




Ωστόσο, συνέχισε η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας έχει επιδεινωθεί μετά τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων που επιβλήθηκαν εξαιτίας της αδυναμίας επίτευξης συμφωνίας, η οποία οφείλεται στην αποχώρηση της κυβέρνησης από τις διαπραγματεύσεις.
Για το δημοψήφισμα είπε ότι από τεχνικής άποψης το ερώτημα είναι άνευ περιεχόμενου γιατί δεν υπάρχει πλέον θέση των θεσμών, αφού η παράταση του προγράμματος έληξε.

Ερωτηθείς αν υπάρχει δυνατότητα συμφωνίας πάνω σε ένα νέο πρόγραμμα πριν τις 20 Ιουλίου που θα πρέπει η Ελλάδα να αποπληρώσει ομόλογα της ΕΚΤ, είπε ότι αυτό είναι εφικτό υπό την προϋπόθεση πως θα υπάρξει καλή θέση από όλες τις πλευρές. Ο κ. Ντομπρόβσκις είπε επίσης ότι η πρόταση της Κομισιόν προς τα κράτη-μέλη είναι να μην ενεργοποιήσουν τώρα τη διαδικασία ανάκτησης των δανείων ύψους 130,9 δισ. ευρώ στην Ελλάδα, μετά την αθέτηση της πληρωμής του δανείου προς το ΔΝΤ. Προτείνουμε στα κράτη-μέλη να περιμένουν να δούμε πρώτα αν υπάρξει νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα, είπε.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ