ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κακοκαιρία σε εξέλιξη: 6 περιοχές χτυπά σήμερα με βροχές και καταιγίδες - Στο έλεος της κακοκαιρίας πολλές περιοχές της χώρας. Έκτακτα μέτρα από τις Αρχές. ***** Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας - Κ. Χατζηδάκης για αναβάθμιση S&P: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο. ***** Πιερρακάκης: Κρατάμε το αδιάβλητο των Πανελλήνιων Εξετάσεων, αλλάζουμε όλα τα άλλα. ***** «Εμπλοκή» με το Άγιο Φως στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ - Στήνεται ειδικό σχέδιο. ***** Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε στρατιωτική βάση κοντά στην Βαγδάτη - Ισραήλ: Δεν ήμασταν εμείς.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

SPIEGEL: ΘΕΤΙΚΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

Σχεδιάζεται η επιβολή Ευρω-φόρου
Η Γερμανία εμφανίζεται πρόθυμη να εξετάσει τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού υπουργείου Οικονομικών, με αυτόνομο προϋπολογισμό, αναφέρει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel». Τον Ιούνιο, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, είχε ταχθεί υπέρ μίας αυστηρότερης εποπτείας επί των οικονομιών των κρατών-μελών της Ευρωζώνης, προτείνοντας τη δημιουργία ενός κοινού υπουργείου Οικονομικών. «Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είναι ανοιχτός στην ιδέα να διαθέσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από τα φορολογικά έσοδα της Γερμανίας προκειμένου να χρηματοδοτεί τον προϋπολογισμό ενός κοινού υπουργείου» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Μία από τις επιλογές, επισημαίνει το Spiegel, είναι η μεταφορά μέρος των εθνικών εσόδων στον προϋπολογισμό του νέου, κοινού υπουργείουΟ Ευρωπαίος υπουργός Οικονομικών, συνεχίζει το δημοσίευμα, θα μπορούσε μάλιστα, να έχει το δικαίωμα επιβολής ενός Ευρω-φόρου.
«Είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε αυτά τα ζητήματα» παραδέχεται η ίδια γερμανική πηγή. «Η Ευρωζώνη πρέπει να εξετάσει την επιβολή ενός δικού της φόρου» τονίζει από την πλευρά του ο Έλμαρ Μπροκ, ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ