LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΣΕΛΙΝΓΚ: ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΤΕ ΜΕ «ΝΑΙ» ΕΙΤΕ ΜΕ «ΟΧΙ»

Οποιοδήποτε κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής στην Ελλάδα, η χώρα θα χρειαστεί να διαπραγματευτεί νέο πρόγραμμα βοήθειας με νέους όρους, δηλώνει ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών Χανς Γεργκ Σέλινγκ.
«Ένα νέο πρόγραμμα βοήθειας χρειάζεται να αρχίσει. Το παλιό είναι νεκρό και δεν μπορεί να επεκταθεί. Και ένα νέο πρόγραμμα βοήθειας παίρνει χρόνο. Επιπροσθέτως δεν μπορεί να υπάρξει νέος δανεισμός χωρίς όρους», σημείωσε σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Die Presse».
Η Ευρώπη θα υποφέρει λίγο μόνο οικονομικά αν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη, ενώ οι συνέπειες για την Ελλάδα θα είναι σημαντικά χειρότερες, υποστήριξε εξάλλου ο ίδιος. «Για την Ευρώπη θα είναι εύκολο να τα καταφέρει οικονομικά. Για την Ελλάδα, αυτό θα είναι πράγματι σημαντικά πιο δραματικό», δήλωσε ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών.
Ο Σέλινγκ πρόσθεσε επίσης ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί ανθρωπιστική βοήθεια στην περίπτωση ενός "Grexit", αλλά περιέγραψε ως υπερβολικούς τους φόβους ότι η φτώχεια θα σαρώσει την Ελλάδα. «Εδώ γίνεται ένας πόλεμος προπαγάνδας. Είναι υπερβολικό να πιστέψουμε ότι όλοι οι Έλληνες θα χρειαστεί να ζήσουν στον δρόμο ή δεν θα έχουν πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη», κατέληξε.
ΑΜΠΕ/Reuters
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ