ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΣΤ. ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί μετά τις 15 Αυγούστου ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος κλήθηκε σε ανωμοτί κατάθεση για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Ο κ. Παπασταύρου κλήθηκε από τον επίκουρο Οικονομικό Εισαγγελέα Ι. Δραγάτση, σε κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου για την διάπραξη των αδικημάτων της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αδικήματα που αφορούν την εμπλοκή του σε λογαριασμό ύψους περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στην τράπεζα HSBS που περιλαμβάνεται στο υλικό της λίστας Λαγκάρντ.

Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά φέρεται να προβάλει τον ισχυρισμό ότι το ποσό των περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, στην ελβετική HSBC για τον οποίο ελέγχεται από τον οικονομικό εισαγγελέα, δεν είναι δικό του κεφάλαιοΟ ίδιος φέρεται να υποστηρίζει πως το επίμαχο ποσό σχετίζεται με τον επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή και ότι ο ίδιος είχε απλώς τη διαχείριση του λογαριασμού.

Σημειώνεται ότι στον επίμαχο λογαριασμό ήταν επίσης συνδικαιούχοι ο πατέρας του δικηγόρου, ο οποίος έχει αποβιώσει, αλλά και η μητέρα του η οποία καλείται επίσης σε εξηγήσεις για τις ίδιες αξιόποινες πράξειςΣύμφωνα με νομικούς κύκλους, ο κ. Παπασταύρου θα πρέπει να αποδείξει τον ισχυρισμό που προβάλει προσκομίζοντας στον εισαγγελέα πληρεξούσια ή άλλα στοιχεία και παραστατικά, κάτι που αναμένεται να ζητηθεί και από τον κ. Μιωνή, ο οποίος, επίσης, ελέγχεται για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπασταύρου δεν εμφανίστηκε στον εισαγγελέα αλλά δια του συνηγόρου του ζήτησε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει τις εξηγήσεις του για την υπόθεση. Η ακριβής ημερομηνία που θα βρεθεί ενώπιον του κ. Δραγάτση θα οριστεί μετά τις 15 Αυγούστου.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ