ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ VD

Το εκλογικό τους δικαίωμα ετοιμάζονται, μαζί με τα υπόλοιπα εκατομμύρια ψηφοφόρων, να ασκήσουν ο Πρόεδρος, η πολιτική ηγεσία και οι αρχηγοί των κομμάτων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στις 10:00 το πρωί της Κυριακής, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 583o εκλογικό τμήμα Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, το οποίο στεγάζεται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού.







Αλ. Τσίπρας: Να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη
«Σήμερα είναι μια ημέρα γιορτής διότι η δημοκρατία είναι γιορτή κι όταν η δημοκρατία νικάει τους φόβους και τους εκβιασμους είναι και λύτρωση. Ο ελληνικός λαός στέλνει το μήνυμα ότι έχει στα χέρια του τη ζωή του. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τη βούληση ενός λαού. Σήμερα η δημοκρατία κερδίζει το φόβο. Η αποφασιστικότητα νικαέι την προπαγάνδα του φόβου. Θα έχουμε ανοίξει ένα δρόμο για την Ευρώπη. Ισχυρή αποφασιστικότητα όχι μόνο να μείνουμε αλλά να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη. Πράξη αποφασιστικότητας για ένα καλύτερο αύριο. Είμαι πολύ αισιόδοξος» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κυψέλη.




Π. Καμμένος: Δεν φοβάται ο ελληνικός λαός
«Ο ελληνικός λαός δεν φοβάται», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αφού ψήφισε για το δημοψήφισμα. «Σε αυτή τη χώρα γεννήθηκε η δημοκρατία και η δημοκρατία δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να αποφασίσουν εκείνοι, και όχι αυτοί που θέλουν να καθυποτάξουν τους λαούς», πρόσθεσε.



Δ. Κουτσούμπας: Σε ετοιμότητα τα λαϊκά στρώματα
«Τα λαϊκά στρώματα της πατρίδας με ετοιμότητα και εγρήγορση πρέπει να αντιμετωπίσουν τις εξελίξεις. Είτε οι εξελίξεις δρομολογήσουν μνημόνιο είτε ρήξη» δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 



Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ψήφισε το πρωί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο.



Στ. Θεοδωράκης: Ελπίζω ο σπόρος του διχασμού να μην καρποφορήσει
«Ελπίζω ο σπόρος του διχασμού που έριξαν κάποιοι στην κοινωνία για να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά οφέλη δεν θα καρποφορήσει. Ο λαός θα παραμερίσει τους άφρονες. Σε λίγες ώρες θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι το μεγάλο πρόβλημα της χώρας να διατηρήσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Χαϊδάρι.



Φ. Γεννηματά: Στέλνουμε ηχηρό «ναι» στην Ευρώπη με ομοψυχία
«Είναι ώρα απόφασης και ευθύνης. Ο ελληνικός λαός ενωμένος ψηφίζει για τη δημοκρατία για την αξιοπρέπεια. Διεκδικούμε βιώσιμη συμφωνία. Στέλνουμε ηχηρό «Ναι» στην Ελλάδα, την Ευρώπη, το ευρώ με ομοψυχία και ενότητα» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στον Νέο Κόσμο.



Βενιζέλος: Η αυριανή μέρα θα βρει την Ελλάδα ενωμένη, ευρωπαϊκή
Στη Θεσσαλονίκη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος ΒενιζέλοςΟ κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι αύριο θα ξημερώσει μια μέρα που θα βρει την Ελλάδα θετική, ενωμένη, ευρωπαϊκή. Δήλωσε ότι η χώρα μπορεί να κάνει πολλά για την αποκατάσταση των αδικιών με ασφάλεια, αλλά χωρίς να παίζει παιχνίδια στις πλάτες του εαυτού της.



Γ. Βαρουφάκης: Το ευρώ και η δημοκρατία μπορούν να συμβιώσουν
«Iερή στιγμή ελπίδας» χαρακτήρισε τη διαδικασία του δημοψηφίσματος ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
Όπως είπε, μετά από πέντε χρόνια αστοχιών «ο λαός έχει την ευκαιρία να αποφανθεί για το τελευταίο τελεσίγραφο του Eurogroup και των εταίρων». «Είναι μία ιερή στιγμή που δίνει την ελπίδα στην Ευρώπη πως κοινό νόμισμα και δημοκρατία μπορούν να συμβιώσουν», τόνισε.






Στο 320ο Εκλογικό Τμήμα της Νέας Ερυθραίας άσκησε νωρίς το πρωί της Κυριακής το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου.



Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Καραμανλής δεν προχώρησε σε δηλώσεις.



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ