ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας, με απόφαση Κασσελάκη - Σύμφωνα με πληροφορίες, την θέση Παπανώτα καλύπτει, ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, διδάκτωρ Βιολογίας, μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός. ***** Στ. Κασσελάκης: Το μόνο θαύμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του και έχει αναστηθεί. ***** «Η Ε.Ε. συνδέει τις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό» - Αντιδράσεις από την Άγκυρα. ***** Π. Μαρινάκης: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, θέλουμε συνέχιση διαλόγου με Τουρκία. ***** Ακριβεια: Όλα τα προϊόντα που μπήκαν στο «Καλάθι των Νονών» και στο «Καλάθι του Πάσχα».

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

«ΚΑΥΤΗ» Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ

Καυτή αναμένεται η ατζέντα της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, στις συζητήσεις που άρχισαν χθες Δευτέρα, με τα τεχνικά κλιμάκια, και συνεχίζονται σήμερα. Ο Γολγοθάς ξεκινά από σήμερα, οπότε το οικονομικό επιτελείο θα δεχθεί το βάπτισμα του πυρός στην πρώτη μάχη με τα τεχνικά κλιμάκια, ενώ από αύριο όλα τα εμπλεκόμενα υπουργεία στην εφαρμογή του νέου μνημονίου θα «χορεύουν» στους ρυθμούς των επικεφαλής του κουαρτέτου, την Ντέλια Βελκουλέσκου από το ΔΝΤ, γνωστή και από τις επισκέψεις της στην Κύπρο, τον Ντέκλαν Κοστέλο από την Κομισιόν, τον Ράσμους Ρούφερ, ο οποίος έχει διαδεχθεί του Κλάους Μαζούχ από την ΕΤΚ, αλλά και τον νέο παίχτη στην ομάδα, τον Νικολά Γκιαμαρόλι από τον ESM.

Για να αποφευχθεί ένα νέο δάνειο-γέφυρα, θα πρέπει οι συζητήσεις να έχουν καταλήξει σε αποτέλεσμα έως το έκτακτο Eurogroup της 11ης Αυγούστου, ενώ οι εκπρόσωποι των δανειστών άμεσα θα βάλουν στο τραπέζι τις μειώσεις συντάξεων και τις αυξήσεις ορίων συνταξιοδότησης, νέους φόρους, αλλαγές στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και παρεμβάσεις στα εργασιακά προκειμένου «να κλειδώσει» η τελική συμφωνία. 

«Θα μελετήσουμε και θα εφαρμόσουμε τη συμφωνία του Eurogroup και της Συνόδου Κορυφής, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά» δήλωσε χθες ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ).

Για το θέμα ενός τρίτου πακέτου με προαπαιτούμενα μέτρα, κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών επισήμανε χθες ότι ζητείται από κάποιους, «αλλά εμείς τους απαντούμε ότι θα εφαρμόσουμε τη συμφωνία του Eurogroup και της Συνόδου Κορυφής, όπου δεν προβλέπεται τρίτο πακέτο».

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ