LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ

Ο κ. Τσίπρας για μια ακόμη φορά είναι εκτός τόπου και χρόνου. Σαφέστατα οδηγεί την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη, έξω από την ζώνη του ευρώ, με όρους χρεοκοπίας, φτωχοποίησης και καταστροφή, ανέφερε η Φώφη Γεννηματά για το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι το διάγγελμά του είναι για μια ακόμη φορά παραπλανητικό, ακραία διχαστικό, γεμάτο εμμονές, ψέματα και πλαστά διλήμματα και πως οι πολίτες δεν παγιδεύονται πια.

«Θυμούνται τι έλεγε πριν τις εκλογές υποσχόμενος τα πάντα στους πάντες. Τώρα όμως ξέρουν πολύ καλά τι έπραξε 5 μήνες τώρα, κοροϊδεύοντας τους πάντες και για τα πάντα. Δεν μπορεί να δώσει καμία εγγύηση για μισθούς, συντάξεις, καταθέσεις, όταν οι τράπεζες κλείνουν, οι συντάξεις δεν καταβάλλονται, η οικονομία βουλιάζει και η ανεργία φουντώνει» τόνισε η κ. Γεννηματά.

Η δήθεν «περήφανη», αλλά αλλοπρόσαλλη και επικίνδυνη διαπραγμάτευση των κ.κ. Τσίπρα, Βαρουφάκη, Καμμένου και όλων των υπουργών, έφερε τη χώρα σε μια αληθινή τραγωδία, συνέχισε η κ. Γεννηματά καθώς αποτυπώνεται στις εικόνες ντροπής και στις ουρές της απόγνωσης και της ταπείνωσης των συνταξιούχων, των εργαζομένων, των επαγγελματιών, μπροστά στις κλειστές τράπεζες και τις επιχειρήσεις σε ασφυξία.

«Ο κ. Τσίπρας αρνείται δήθεν το μνημόνιο, την ίδια ώρα που ζητά να υπογράψει νέο με επαχθέστερους όρους για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, για όλες τις γενιές και κυρίως τους νέους ανθρώπους. Έχει καταστήσει την Ελλάδα αδύναμη, απομονωμένη και ευάλωτη. Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ στιγματίζονται ιστορικά ως ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση της χρεοκοπίας» κατέληξε η κ. Γεννηματά.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ