LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΟΜΠΑΜΑ & ΜΕΡΚΕΛ: ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

Τηλεφωνική επικοινωνία για τις εξελίξεις στην Ελλάδα είχαν ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα ΜέρκελΣύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι είναι «κρίσιμης σημασίας» να γίνουν προσπάθειες για να επιστρέψουμε στη διαδικασία των συνομιλιών, ώστε η Ελλάδα να μπορεί να προωθήσει μεταρρυθμίσεις και να βαδίσει στον δρόμο της ανάπτυξης μέσα στην Ευρωζώνη. Τα οικονομικά επιτελεία των δύο κρατών παρακολουθούν την κατάσταση και θα παραμείνουν σε επαφή, αναφέρει η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Εν τω μεταξύ, έκτακτη σύσκεψη με τους αρχηγούς των γερμανικών κομμάτων και των κοινοβουλευτικών ομάδων με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις για την Ελλάδα συγκάλεσε η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ για το μεσημέρι της Δευτέρας. Τα ΜΜΕ της χώρας δεν αναμένουν αποφάσεις από τη σύσκεψη. Κύκλοι της κυβέρνησης στο Βερολίνο αναφέρουν ότι η καγκελάριος «συμμετέχει στην διπλωματία για την κρίση». Λόγος γίνεται, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η Sueddeutsche, για ενδεχόμενη συνεδρίαση της Ολομέλειας επί του θέματος την Τετάρτη. Ξεχωριστά, η κοινοβουλευτική ομάδα των Χριστιανοδημοκρατών σκοπεύει να προχωρήσει σε έκτακτη συνεδρίαση το απόγευμα της Δευτέρας. 


Επίσης, μίνι υπουργικό συμβούλιο για την Ελλάδα συγκαλεί το πρωί της Δευτέρας, 09:00 τοπική ώρα, 10:00 ώρα Ελλάδος, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ. Το υπουργικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο των ΗλυσίωνΝωρίτερα Γάλλοι αξιωματούχοι, μεταξύ των οποίων ο πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς, επέμειναν ότι εξακολουθεί να υπάρχει χρόνος για την επίτευξη μιας συμφωνίας ανάμεσα στην Αθήνα και τους πιστωτές της.
Στο υπουργικό συμβούλιο πρόκειται να συμμετάσχουν ο πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς, ο υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς και ο υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν.
ΑΜΠΕ/Reuters/Γαλλικό

''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ