Μέση Ανατολή: Πυραυλική επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν

Μέση Ανατολή: Πυραυλική επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική Κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Παρασκευή. Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS μεταδίδει ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή του αεροδρομίου της πόλης Ισφαχάν (κεντρικό Ιράν), προσθέτοντας ότι ο λόγος δεν είναι ακόμη γνωστός και ότι «διενεργούνται έρευνες»

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παγκόσμια ανησυχία για μια πιθανή γενικευμένη σύγκρουση μετά την επίθεση του Ισραήλ σε στρατιωτική εγκατάσταση στο Ιράν - Ισραηλινοί πύραυλοι χτύπησαν το Ιράν - Για drones μιλά η Τεχεράνη. ***** Οι «5» του Κασσελάκη - Σήμερα ανακοινώνεται το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡIΖΑ.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ» ΤΑ ΠΕΡΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

«Παραμύθια, παραμύθια, παραμύθια», απάντησε εμφατικά ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, ερωτηθείς για τα περί ηχογράφησης της συνεδρίασης του Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας«Μετά από τόσες εβδομάδες διαρροών, απίστευτων ψευδών για το τι υποτίθεται ότι ειπώθηκε εκεί μέσα, έχω αποδείξει έμπρακτα τον απόλυτο σεβασμό στην εμπιστευτικότητα όλων αυτών των συνομιλιών, και καταλαβαίνετε τι εννοώ», τόνισε ο κ. Βαρουφάκης προσερχόμενος στο ΥΠΟΙΚ.



Ερωτηθείς εάν νιώθει φοβισμένος για την κατάσταση της οικονομίας απάντησε ότι «ένας υπουργός μιας χώρας που βρίσκεται σε μια τέτοια σκληρή διαπραγμάτευση απαιτείται να νιώθει φόβο», αλλιώς, όπως είπε, είναι επικίνδυνος. «Φοβόμαστε, αλλά δεν είμαστε φοβισμένοι», ξεκαθάρισε. Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Οικονομικών διέψευσε δημοσίευμα της sueddeutsche zeitung που έκανε λόγο για συμφωνία, μέσω παράτασης του ελληνικού προγράμματος.

Σημειώνεται ότι πρόκληση απέναντι στους δανειστές χαρακτηρίζει η γερμανική εφημερίδα Handesblatt, στην έντυπη έκδοσή της, την πληροφορία που μεταφέρει το περιοδικό New York Times Magazine ότι ο Έλληνας υπουργός Oικονομικών ηχογράφησε τις συνομιλίες στο Eurogroup στη Ρίγα τον περασμένο Απρίλιο. «Όχι μόνο δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο, αλλά απαγορεύεται» σημειώνει η εφημερίδα επικαλούμενη εκπρόσωπο της Ευρωζώνης. «Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν θα ευνοούσε το κλίμα των διαπραγματεύσεων». Στο ίδιο δημοσίευμα πάντως, η Handesblatt αναφέρεται σε πρόσφατη συνέντευξη του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατά την οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας.

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας χρησιμοποιεί ακόμη πιο σκληρή γλώσσα για το ζήτημα των ηχογραφήσεων και κάνει λόγο για Riga-Gate ενώ παράλληλα προβλέπει το ενδεχόμενο Varoufexit, σε δημοσίευμά της με τίτλο «Προσοχή, μικρόφωνο». «Αν όντως κατέγραψε τις συνομιλίες τότε δύσκολα θα μπορέσει να παραμείνει στη θέση του» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σ.Σ.
Εμείς ένα έχουμε να πούμε: Σε καιρό πολέμου λέγονται τα μεγαλύτερα ψέμματα και αναμφισβήτητα έχουμε πόλεμο με τους λεγόμενους εταίρους και δανειστές μας....

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ