ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο της Σούδας. ***** Ώρα μηδέν για τις φορολογικές δηλώσεις 2024 και την υποβολή τους στο taxisnet. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης. ***** 23 Απριλίου 2010: Ο Γιώργος Παπανδρέου βάζει την Ελλάδα στο μνημόνιο με διάγγελμα από το Καστελόριζο. ***** Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικό σφυροκόπημα με drones στην Οδησσό - 7 τραυματίες.

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΤΡΟΛΕΪ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Ένταση προκλήθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στην Πατησίων, όταν ομάδα περίπου 50 ατόμων βγήκε από την οδό Τοσίτσα, όπου βρίσκεται η πλαϊνή πόρτα του Πολυτεχνείου, σταμάτησε ένα τρόλεϊ και του έβαλε φωτιά. Στην αρχή, οι άγνωστοι έστησαν οδόφραγμα στην Πατησίων, χρησιμοποιώντας κάδο απορριμμάτων, στη συνέχεια σταμάτησαν το εν κινήσει τρόλεϊ, κατέβασαν τους επιβάτες του και μετά το πυρπόλησαν.
Αμέσως μετά η ομάδα ατόμων διέφυγε από την Τοσίτσα μέσα στο Πολυτεχνείο, από όπου πέταξαν μολότοφ και πέτρες προς τις δυνάμεις της αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο. Η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο και περιόρισε τη φωτιά στο τρόλεϊ.
Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα, γύρω στις 16:15



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ