LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ Ο ΔΙΠΛΟΣ ΦΠΑ

Ιδέα των ίδιων των θεσμών ήταν να υπάρξει έκπτωση στο ΦΠΑ με τη χρήση καρτών και τώρα την απορρίπτουν αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Σε συνέχεια των πληροφοριών ότι οι δανειστές δεν δέχονται την πρόταση για διπλό ΦΠΑ (άλλοι συντελεστές για συναλλαγές με μετρητά και άλλοι για μη μετρητά) κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι η Αθήνα είχε προτείνει αρχικά και σε ανεπίσημο επίπεδο την εφαρμογή ενός προγράμματος επιστροφής κεφαλαίου και σύνδεσής του με το αφορολόγητο.
Σε εκείνη τη φάση των ανεπίσημων συζητήσεων, στελέχη των θεσμών αντιπρότειναν να υπάρξει έκπτωση του ΦΠΑ απευθείας σε όσους πληρώνουν με κάρτα, δεδομένου ότι και η κυβέρνηση θέλει να ενισχύσει την χρήση του πλαστικού χρήματος. 
Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι τώρα οι θεσμοί αποκρούουν ανεπισήμως την πρόταση για διπλό ΦΠΑ, ως μη συμβατή με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, ενώ οι ίδιοι ήταν εκείνοι που την είχαν προτείνει.
Το θέμα των αλλαγών στο καθεστώς ΦΠΑ θα εξεταστεί ενδελεχώς στο Brussels Group που ξεκινάει σήμερα στις Βρυξέλλες. Να σημειωθεί ότι εκτός από την πρόταση για τον διπλό ΦΠΑ η κυβέρνηση θα παρουσιάσει και πρόταση με τρεις συντελεστές ΦΠΑ, έναν υψηλό 21 με 23%, έναν ενδιάμεσο 15% και έναν χαμηλό 7%.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ