ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών.

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Πορεία προς τη Βουλή πραγματοποιούν αυτήν την ώρα οι περίπου 4.000 μεταλλωρύχοι που έφθασαν στην Αθήνα από τη Χαλκιδική, εκφράζοντας την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία των μεταλλείων χρυσού. Λόγω της κινητοποίησης έχουν τεθεί σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλο το κέντρο της Αθήνας. Νωρίτερα, οι μεταλλωρύχοι πραγματοποίησαν ογκώδη διαδήλωση έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, όπου αντιπροσωπεία τους είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη.



Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γιώργος Χατζής ανέφερε ότι δεν υπήρξε καμιά σαφής απάντηση από τον κ. Τσιρώνη. Όπως υποστήριξε, ο αναπληρωτής υπουργός περιορίστηκε να πει πως το υπουργείο θα τηρήσει τη νομιμότητα.

Στη διαδήλωση έδωσε το παρών ο βουλευτής της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έτυχε μάλιστα θερμής υποδοχής. Ο κ. Γεωργιάδης, που σε ένδειξη συμπαράστασης στους διαδηλωτές φόρεσε και κράνος μεταλλωρύχου, ανέφερε ότι «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του εργατικού κινήματος που κάποιοι λένε ότι ο αγώνας των εργαζομένων δεν είναι δίκαιος γιατί δεν συμπαθούν τον όποιο εργοδότη».





«Πρώτη φορά ακούω δήθεν αριστερούς να λένε "να χάσετε τη δουλειά σας γιατί εργάζεστε στον α ή στον β"», ανέφερε χαρακτηριστικά και προειδοποίησε: «Αυτό δεν πρόκειται να το αφήσουμε να συμβεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε να σας πετάξουν στον δρόμο, στην ανεργία». 

 Εξάλλου, και ο πρώην υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης τάχθηκε στο πλευρό τους λέγοντας πως είναι μαζί με τους εργαζόμενους που παλεύουν για τις δουλειές τους. «Όταν για τα μεταλλεία της Χαλκιδικής υπάρχουν ομόφωνες εισηγήσεις όλων των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου, όταν τρεις φορές το Συμβούλιο Επικρατείας δικαιώνει τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, όταν 2.000 άμεσα εργαζόμενοι και τουλάχιστον 5.000 έμμεσα απασχολούμενοι δημιουργούν με την ίδια τη ζωή τη δική τους και των παιδιών τους, μια πανίσχυρη θωράκιση της υγείας και του περιβάλλοντός τους, τότε είμαστε όλοι μαζί με τους εργαζόμενους που παλεύουν για τις δουλειές τους», τόνισε ο κ. Μανιάτης σε σχετική δήλωσή του.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ