ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ 2018 Η ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Την παράταση μέχρι τις 31.12.2018, που έληξε στις 31.12.2014, της κάλυψης των ελλειμμάτων των κλάδων κύριας σύνταξης των φορέων κοινωνικής ασφάλισης από τα ποσά της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων, προβλέπει τροπολογία του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Δ. ΣτρατούληΕπίσης, συνεχίζεται μέχρι την ίδια ημερομηνία και η κάλυψη των ελλειμμάτων φορέων και κλάδων επικουρικής σύνταξης, συμπεριλαμβανομένου στους φορείς επικουρικής ασφάλισης και του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων από τα ποσά τις ειδικής εισφοράς συνταξιούχων επικουρικής ασφάλισης.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην τροπολογία μετατίθεται για την 1.1.2019 (από 1.1.2015) η ημερομηνία για τη μεταφορά των παραπάνω εισφορών ως αποθεματικό στο Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών (ΑΚΑΓΕ). Επίσης, με την ίδια τροπολογία καταργείται ο ειδικός λογαριασμός «Κεφάλαιο Επικουρικής Σύνταξης Προσωπικού ΕΒΖ» του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι του υπάγονται υποχρεωτικά στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ). 

Ακόμα, ρυθμίζεται ο τρόπος εξόφλησης υπολοίπου οφειλής για την περίοδο από 1.1 έως 31.12.2014 του ΕΤΕΑ προς το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Ιδιωτικού Τομέα (ΤΑΠΙΤ) ύψους 50,5 εκατ. ευρώ. Ακόμη, επεκτείνεται και στα ταμεία υποχρεωτικής επικουρικής ασφάλισης που έχουν ενταχθεί στο ΕΤΕΑ η εφαρμογή του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων για την είσπραξη καθυστερούμενων απαιτήσεων από εισφορές και αχρεωστήτως καταβληθείσες παροχές.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ