ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κακοκαιρία σε εξέλιξη: 6 περιοχές χτυπά σήμερα με βροχές και καταιγίδες - Στο έλεος της κακοκαιρίας πολλές περιοχές της χώρας. Έκτακτα μέτρα από τις Αρχές. ***** Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας - Κ. Χατζηδάκης για αναβάθμιση S&P: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο. ***** Πιερρακάκης: Κρατάμε το αδιάβλητο των Πανελλήνιων Εξετάσεων, αλλάζουμε όλα τα άλλα. ***** «Εμπλοκή» με το Άγιο Φως στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ - Στήνεται ειδικό σχέδιο. ***** Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε στρατιωτική βάση κοντά στην Βαγδάτη - Ισραήλ: Δεν ήμασταν εμείς.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ε.Ε.: ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΔΟΣΗΣ ΣΤΟ EUROGROUP

Δεν θα υπάρξει απόφαση στο Εurogroup της Δευτέρας για εκταμίευση μέρους δόσης στην Ελλάδα δεδομένου ότι οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που προτείνει η κυβέρνηση θα πρέπει προηγουμένως να αξιολογηθούν και θα κοστολογηθούν από τους εκπροσώπους των δανειστών.
Σύμφωνα με αξιωματούχο της Ευρωζώνης, μέχρι στιγμή δεν έχει γίνει καμία συζήτηση σε επίπεδο Ομάδας Εργασίας του Eurogroup και συνεπώς δεν υπάρχει εικόνα για τις επιπτώσεις. Όπως είπε, πρώτα θα αξιολογηθεί από τους εκπροσώπους των θεσμών και μετά θα έρθει στην ομάδα εργασίας του Eurogroup.



Ο ίδιος εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο κ. Βαρουφάκης έχει στείλει επιστολή στον πρόεδρο του Εurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ με το πακέτο των μεταρρυθμίσεων, την οποία αναμένεται να παρουσιάσει και ο ίδιος τη Δευτέρα στους ομολόγους του. Ωστόσο, συνέχισε, πρακτικά δεν μπορεί να ληφθεί απόφαση για την εκταμίευση μέρους της δόσης, εάν δεν γίνει αξιολόγηση από τους θεσμούς των μέτρων.

Η Ελλάδα θα λάβει χρήματα, μόνο όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, υποστήριξε με κατηγορηματικό τρόπο, πριν από λίγη ώρα, εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας. Αν η Ελλάδα εφαρμόσει νωρίτερα το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, τότε είναι πιθανή η ταχύτερη εκταμίευση της δόσης, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατά την σημερινή ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους.

Εν τω μεταξύ, δεν ζητήθηκε καμία συνάντηση με τον κ. Γιούνκερ, πριν από το Eurogroup της Δευτέρας, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. «Με τον κ. Γιούνκερ ο Πρωθυπουργός συνομιλεί τακτικά. Τελευταία τους επικοινωνία ήταν χθες, Πέμπτη, στη διάρκεια της οποίας συμφώνησαν να συναντηθούν πριν από τη Σύνοδο Κορυφής. Στη συνάντησή τους, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, θα συζητήσουν τo πως η Ελλάδα θα αξιοποιήσει ευρωπαϊκά κονδύλια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την ανεργία», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ