ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΚΑΤΑΤΕΙΘΕΤΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Εντός της εβδομάδας θα κατατεθεί η νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Οικονομίας που θα υλοποιεί την κυβερνητική δέσμευση για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούςΤα όρια της ρύθμισης, που έχει έκτακτο χαρακτήρα και θα ισχύσει για ένα έτος, αναφέρονται σε νοικοκυριά με κύρια κατοικία αντικειμενικής αξίας έως και 300.000 ευρώ, συνολική ακίνητη περιουσία αξίας 500.000 ευρώ, καταθέσεις έως 30.000 ευρώ και ετήσιο εισόδημα έως 50.000 ευρώ.
Είναι ενδεικτικό πως το κριτήριο της πρώτης κατοικίας αντικειμενικής αξίας έως 300.000 ευρώ καλύπτει τη συντριπτική πλειονότητα των νοικοκυριών, καθώς στοιχεία δείχνουν ότι το 90% των δανειοληπτών, διαθέτουν κύρια κατοικία αντικειμενικής αξίας έως 200.000 ευρώ.
Πηγές του υπουργείου Οικονομίας αναφέρουν πως η ρύθμιση θα αφορά στις περιπτώσεις όπου έχουν ήδη ασκηθεί μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης, ήτοι ακίνητα που ευρίσκονται ένα βήμα πριν από τον πλειστηριασμό. Πάντως τραπεζικά στελέχη θεωρούν πως παρά το γεγονός ότι η ρύθμιση έχει έκτακτο χαρακτήρα θα οδηγήσει στην αύξηση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ