Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

«Κλείδωσε» η λίστα μεταρρυθμίσεων, χωρίς υφεσιακά μέτρα
Η γερμανική κυβέρνηση δεν έχει λεπτομέρειες για τη λίστα μεταρρυθμίσεων, την οποία η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να παρουσιάσει έως τη Δευτέρα, δήλωσε την Παρασκευή η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μαριάνε Κότε. «Δεν έχουμε καμία συγκεκριμένη πληροφορία που να μας παρουσιάστηκε» δήλωσε η ΚότεΠρόσθεσε ότι το Eurogroup θα συγκληθεί αμέσως μόλις παρουσιαστούν τα έγγραφα με τις προτάσεις, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει αυτή η ώρα, είπε, προσθέτοντας ότι η υπόθεση προχωράει «βήμα - βήμα».

Πάντως, σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου ολοκληρώθηκε η σύνταξη της λίστας μεταρρυθμίσεων που θα υποβάλλει η κυβέρνηση στους θεσμούς, προκειμένου να ανοίξει η στρόφιγγα της χρηματοδότησης προς την Ελλάδα και δεν περιλαμβάνει υφεσιακά μέτρα, ενώ αναμένονται έσοδα ύψους 3 δισ. ευρώ μέσα στο 2015Τα μέτρα αναμένεται να εξεταστούν από το Brussels Group, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα συνεδριάσει σήμερα, Παρασκευή. Η ελληνική πλευρά θα συμμετέχει στη συζήτηση είτε δια ζώσης, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης από την Αθήνα.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα συνεδριάσει πρώτα το EuroWorking Group και στη συνέχεια το Eurogroup, πιθανότατα την Τετάρτη. Η λίστα κλείδωσε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, στην τελική σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδη Τσακαλώτο.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ