LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

Γυναίκα ηλικίας 60 ετών βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο υπόγειο τριώροφος μεζονέτας, στην οδό Ρόδου 67, στη Βούλα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την αστυνομία, τη γυναίκα βρήκε νεκρή ο άντρας της, ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω, ενώ και έφερε τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και στην κοιλιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει περισσότερες από 30 μαχαιριές και πρόκειται για ένα πολύ άγριο έγκλημα. Η 60χρονη ήταν γυναίκα γνωστού επιχειρηματία που έχει ιδιωτικά εκπαιδευτήρια στα Νότια προάστια.
Το άγριο έγκλημα, έως χθες το βράδυ, δεν είχε ξεκαθαριστεί εάν είχε σημειωθεί στο υπόγειο που βρέθηκε το πρώμα, ή σε άλλο σημείο του σπιτιού. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το φόνο, ενώ από την πρώτη έρευνα στο εσωτερικό του σπιτιού απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, στρέφονται στο φλικό και οικογενειακό περιβάλον της γυναίκας. Ήδη κατέθεσε ο σύζυγός της και τα δύο της παιδιά και αναζητείται και το τρίτο παιδί.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ