ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ: ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Η κυβέρνηση θα αποπληρώσει όλες τις χρηματοδοτικές υποχρεώσεις του Μαρτίου, όπως διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του, στον ''Real FM''. «Δεν πρέπει να ανησυχεί η κοινή γνώμη. Η ελληνική κυβέρνηση, όλες αυτές τις ημέρες εξετάζει τις λύσεις και έχει προωθήσει αυτήν τη στιγμή λύσεις έτσι ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα σε σχέση και με την αποπληρωμή προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αλλά και όλες τις άλλες χρηματοδοτικές υποχρεώσεις της χώρας μέσα στον Μάρτιο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σακελλαρίδης. Όπως είπε, το οικονομικό επιτελείο βρίσκεται σε επαφές και με επενδυτές σε σχέση με τις εκδόσεις που θα γίνουν την εβδομάδα για τα έντοκα γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου, αλλά και με τους εταίρους ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στο θέμα της συμφωνίας με τους δανειστές, προαναγγέλλοντας την ανάληψη πρωτοβουλίας από τον πρωθυπουργό προκειμένου να έρθει στη Βουλή προς συζήτηση λέγοντας : «Επειδή δεν είμαστε σε μία λογική να φέρνουμε σχέδια συμβάσεων, όπως γινόταν στο παρελθόν από αυτούς οι οποίοι σήμερα μας κατηγορούν ότι προσπαθούμε να αποκρύψουμε τις συμβάσεις και τις συμφωνίες, να σας ενημερώσω ότι και ο πρωθυπουργός προσωπικά είναι διατεθειμένος και αποφασισμένος να ανοίξει αυτό το ζήτημα στη Βουλή, έτσι ώστε να υπάρξει μία συζήτηση στο κοινοβούλιο με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, όπου θα παρουσιάζει τη συμφωνία. Εκεί πέρα θα γίνει όλη αυτή η συζήτηση, έτσι όλα να είναι στο φως. Δεν φοβόμαστε τον διάλογο. Δεν είμαστε αυτοί που άλλα έλεγαν προεκλογικά...».

Στο ερώτημα αν εκτός από τη συζήτηση θα γίνει και ψηφοφορία, ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι ο λόγος που αποφεύγουμε κάποια ψηφοφορία ότι φοβόμαστε εσωκομματικές αντιδράσεις... Ο λόγος που επιλέγει αυτήν τη στιγμή η κυβέρνηση να μη φέρει τη συμφωνία για κύρωση από το κοινοβούλιο έχει να κάνει με το γεγονός ότι πρόκειται απλά και μόνο για μία παράταση μιας υφιστάμενης δανειακής σύμβασης».
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ