ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών.

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Ενισχυμένη εμφανίζεται η δημοτικότητα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Ειδικότερα, ο Αλ. Τσίπρας συγκεντρώνει θετικές και πολύ θετικές γνώμες σε ποσοστό 69,5%, με τη δημοτικότητα του Πρωθυπουργού να καταγράφει αύξηση 42% σε σύγκριση με την προηγούμενη μέτρηση (10-12 Ιανουαρίου 2015). Θετική και πολύ θετική γνώμη για τον Π. Καμμένο έχει το 35%, με τη δημοτικότητα του προέδρου των ΑΝΕΛ να εμφανίζεται ενισχυμένη κατά 23%.

Η δημοτικότητα του προέδρου της Ν.Δ. Αντ. Σαμαρά διαμορφώνεται στο 13% καταγράφοντας πτώση 15%, του επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη στο 21% (πτώση 5%), του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου στο 9,5% (πτώση 3%) του γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στο 18,5% (πτώση 1%) και του προέδρου της Χ.Α. Ν. Μιχαλολιάκου στο 4,5% (πτώση 1%).

Το 55,5% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι η ακολουθούμενη στρατηγική διαπραγμάτευσης είναι σωστή, ενώ σε ό,τι αφορά τις εντυπώσεις των ερωτηθέντων για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα καγκελάριο στο Βερολίνο, οι γνώμες μοιράζονται. Συγκεκριμένα το 45,5% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι ο κ. Τσίπρας έδειξε θαρραλέος θέτοντας επί γερμανικού εδάφους τα ζητήματα της Siemens και των γερμανικών αποζημιώσεων, ενώ το 45,5% εκτιμούν ότι υπήρξε συμβιβαστικός υποστηρίζοντας πως η χώρα είναι δεσμευμένη στην υλοποίηση όσων απαιτούνται για τη συνέχιση της χρηματοδότησης.

Στο ερώτημα ποιο συναίσθημα σας προκαλεί πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, το 45,5% των ερωτηθέντων απάντησαν φόβο, το 11% ελπίδα, το 26,5% κανένα συναίσθημα και το 17% δήλωσαν ότι δεν πιστεύουν πως υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Σε προηγούμενη έρευνα στις 16-17 Μαρτίου, το 43,5% απαντούσε φόβο, το 14,5% ελπίδα, το 26% κανένα συναίσθημα και το 16% ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Στην ερώτηση εάν η οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού τους θα χειροτερέψει μέσα στους επόμενους 12 μήνες, το 39,5% των ερωτηθέντων απαντούν ότι ούτε θα βελτιωθεί ούτε θα χειροτερέψει, το 18,5% ότι μάλλον θα χειροτερέψει, το 14% ότι σίγουρα θα χειροτερέψει, το 7% ότι θα εξαρτηθεί από τις πολιτικές εξελίξεις, το 4% ότι σίγουρα θα βελτιωθεί και το 17% ότι μάλλον θα βελτιωθεί.

Η έρευνα διενεργήθηκε στο διάστημα 25-27 Μαρτίου 2015, στο σύνολο της επικράτειας, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις και χρήση δομημένου ερωτηματολογίου.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ