Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Ο κ. Καμμένος θα παραστεί στην επίσημη τελετή, κατά την οποία θα δοθεί το όνομα του μακαριστού αρχιεπισκόπου Αμερικής Ιακώβου σε τμήμα της 33ης οδού, μεταξύ Ντίτμαρς Μπούλεβαρντ και 23ης λεωφόρου στην Αστόρια, όπου βρίσκεται η ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης.

Στη συνέχεια, θα μιλήσει στο συνέδριο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής και το βράδυ του Σαββάτου θα τιμηθεί από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιείται σε ξενοδοχείο του Μανχάταν, παραμονή της ελληνικής παρέλασης στην 5η λεωφόρο. Στην εκδήλωση μετά δείπνου θα τιμηθούν επίσης οι φετινοί τελετάρχες της παρέλασης, που είναι ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο και οι Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες Τζον Κάλαμος και το ζεύγος Ελένη και Γιάννη Ψαρά.

Την Κυριακή το πρωί, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην πανηγυρική δοξολογία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου.
Στη συνέχεια, μαζί με τους τελετάρχες, Αμερικανούς γερουσιαστές και βουλευτές, αξιωματούχους των δημοτικών και πολιτειακών Αρχών της Νέας Υόρκης και στελέχη της Ομογένειας, θα παρελάσει μέχρι την εξέδρα των επισήμων, απ' όπου θα παρακολουθήσει τους χιλιάδες παρελαύνοντες των ομογενειακών συλλόγων, ομοσπονδιών, κοινοτήτων, οργανώσεων και εταιρειών.

Τη Δευτέρα το πρωί, ο κ. Καμμένος θα συναντηθεί με την ηγεσία της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC) και μετά με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο. Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην αμερικανική μεγαλούπολη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με Αμερικανούς αξιωματούχους και με στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Ο κ. Καμμένος θα επισκεφθεί ξανά τις ΗΠΑ για τη συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του Άστον Κάρτερ, στις 21 Μαΐου, στην Ουάσιγκτον.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ