ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟ SPIEGEL

Την παντοδυναμία της Γερμανίας αμφισβητεί σε κύριο άρθρο του το Spiegel Online που σημειώνει χαρακτηριστικά ότι οι αποφάσεις της ΕΚΤ το αποδεικνύουν, τη στιγμή μάλιστα που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση υπαγορεύοντας την πολιτική της σε όλη την Ευρώπη, επηρέασε το αποτέλεσμα των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή στην Ελλάδα. «Όταν οι Έλληνες πάνε στις κάλπες την Κυριακή, θα τους ζητηθεί να αποφασίσουν αν η σφοδρή κρίση των τελευταίων πέντε ετών, είναι αποτέλεσμα ότι ζούσαν πάνω από τις δυνάμεις τους ή αν οδηγήθηκαν στην φτωχοποίηση από ξενοκίνητη επιβολή που υπαγορεύτηκε από την Γερμανία, η οποία επηρεάζει τις κυβερνήσεις όλης της Ευρώπης» γράφει χαρακτηριστικά.

Πάντως το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων μεταδίδει ότι τα ομόλογα που θα αγοράσει η ΕΚΤ θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει καλή αξιολόγηση. Από το Νταβός της Ελβετίας, όπου συμμετείχε στις εργασίες του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ σχολίασε διακριτικά τις ανακοινώσεις Ντράγκι, λέγοντας ότι η ΕΚΤ κινείται με απόλυτη ανεξαρτησία. Διευκρίνισε πάντως ότι η Γερμανία θα παραμείνει στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων. «Θεωρώ σημαντικό να προχωρήσουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αντί να βασιζόμαστε σε μέτρα που ''αγοράζουν χρόνο'' και να θεωρούμε ότι έχουμε απαλλαχθεί από την υποχρέωση να προχωρήσουμε σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις» είπε η καγκελάριος.
Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Άνγκελα Μέρκελ, μιλώντας στο Νταβός, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Ελλάδα ενόψει εκλογών, επισημαίνοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων επιθυμεί την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Για να γίνει αυτό, επισημαίνει η καγκελάριος, «χρειάζονται δύο πράγματα: Η διάθεση για αλληλεγγύη, την οποία θα εξακολουθούμε να επιδεικνύουμε, αλλά μαζί με αυτή και η διάθεση για ανάληψη ευθύνης, την οποία είμαι σίγουρη ότι η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να επιδεικνύει».
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ