ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο Π. ΧΑΪΚΑΛΗΣ

Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης κατά τη συμπληρωματική του κατάθεση στον εισαγγελέα Πάνο Παναγιωτόπουλο και ζήτησε άρση του τηλεφωνικού του απορρήτουΟ βουλευτής των ΑΝΕΛ συνοδευόταν από τη δικηγόρο και σύζυγο του Πάνου Καμμένου Έλενα Τζούλη, η οποία είπε ότι ζητήθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να εντοπιστεί το πρόσωπο που επικοινωνούσε με τον κ. Χαϊκάλη το επίμαχο διάστημα.



Η κ. Τζούλη και ο βουλευτής χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς Αποστολόπουλου προφάσεις εν αμαρτίαιςΗ πλευρά του κ. Χαϊκάλη προέβαλε τον ισχυρισμό ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος κατέγραφε τις συναντήσεις του με τον βουλευτή με σκοπό να τον εκβιάσει εάν δεν ψήφιζε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με την κ. Τζούλη, η ίδια, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ο καταγγέλλων βουλευτής στις 6 Δεκεμβρίου συμφώνησαν μετά από προτροπή του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών κ. Ντογιάκου, όπου είχαν σπεύσει να καταγγείλουν την απόπειρα δωροδοκίας, να μην αναφερθεί το όνομα του δράστη.

Όπως δήλωσε η δικηγόρος, ο κ. Ντογιάκος, τους παρότρυνε για λόγους προστασίας του απορρήτου της υπόθεσης να αποκαλύψουν την ταυτότητα του δράστη την ημέρα που θα παρέδιδε τα χρήματα στον κ. Χαϊκάλη. Κατά τη συνήγορο, από τις 12 Δεκεμβρίου ο κ. Ντογιάκος γνώριζε το όνομα του δράστη, καθώς ο κ. Χαϊκάλης τον κατονόμασε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να συλληφθεί επ΄αυτοφώρω.

Η κ. Τζούλη υποστήριξε ότι στις 15 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε τον κ. Ντογιάκο στο γραφείο του προκειμένου να έχει ενημέρωση για την πορεία την υπόθεσης και εκείνος της απάντησε «αναμένουμε». Τόσο η ίδια όσο και ο βουλευτής αναρωτήθηκαν στις δηλώσεις τους γιατί ο κ. Αποστολόπουλος εφόσον κατέγραφε όπως ισχυρίζεται, για να καταδείξει «τον αργυρώνητο βουλευτή» δεν είχε σπεύσει να δώσει το υλικό στις αρχές και στον κ. Καμμένο‪Μάλιστα, ζήτησαν την κατάθεση του κ. Αποστολόπουλου στον εισαγγελέα προκειμένου να του υποβάλουν μήνυση. Δήλωσαν επίσης ότι αναμένουν την μήνυση του Πρωθυπουργού, εκφράζοντας την απορία γιατί ο κ. Σαμαράς επιλέγει να μηνύσει «τον μηνυτή και όχι τον μηνυόμενο». Ανέφεραν επίσης ότι αν κρίνουν θα «απαντήσουν» στη μήνυση του Πρωθυπουργού με μήνυση που θα του υποβάλλουν για ψευδή καταμήνυση.

«Ακόμα δεν έχει γίνει απομαγνητοφώνηση του υλικού από την ΕΛ.ΑΣ. Τώρα γίνεται από ότι μαθαίνουμε. Διενεργείται μια προανάκριση χωρίς να έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας απομαγνητοφωνημένα κείμενα. Δεν μπορεί να κλείσει η έρευνα χωρίς να γίνει άρση απορρήτου επικοινωνιών. Θα ήταν πραξικόπημα», πρόσθεσε η κ. Τζούλη.

Εν τω μεταξύ το μεσημέρι της Κυριακής, κατέθεσε και ο Π. Καμμένος στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον κ. Καμμένο, ο εισαγγελέας ζήτησε συγκεκριμένες διευκρινίσεις που σχετίζονται με τη χθεσινή κατάθεση του καταγγελλόμενου από τον Π. Χαϊκάλη, Γ. Αποστολόπουλου.

Προσερχόμενος λίγο μετά τις 12:00 μ.μ. στο Εφετείο, ο κ. Καμμένος υποστήριξε, αναφερόμενος στις δημοσιογραφικές διαρροές περί δυσφορίας του Εφετείου για τη μη προσέλευσή του στις 11:00 π.μ. που είχε προσκληθεί, ότι χθες το βράδυ ειδοποιήθηκε από τον διοικητή της Ασφάλειας Αθηνών ταξίαρχο Παναγιώτη Στάθη να προσέλθει στις 11:00 σήμερα στο γραφείο του εισαγγελέα Παναγιωτόπουλου, για συμπληρωματική κατάθεση.

Όπως είπε, ενημέρωσε τον κ. Στάθη πως δεν ήταν εφικτό να έρθει σήμερα καθώς περίμενε να υποδεχθεί τον γιο του από την Αμερική. Και συμπλήρωσε ότι δήλωσε ότι είναι στη διάθεση της Εισαγγελίας, τη Δευτέρα.


Ο κ. Καμμένος ανέφερε, πως όταν είδε τα σημερινά δημοσιεύματα περί δυσφορίας του Εφετείου επικοινώνησε με τον κ. Παναγιωτόπουλο ο οποίος του είπε, ότι τα περί δυσφορίας είναι αποκυήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων. Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, λίγο αργότερα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κ. Ντογιάκος επικοινώνησε με τη σύζυγο και συνήγορό του Έλενα Τζούλη, την οποία ενημέρωσε ότι αν ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. δεν προσέλθει σήμερα, η έρευνα θα κλείσει. Υποστήριξε επίσης ότι το πρωτότυπο υλικό που παρέδωσε στον Εισαγγελέα ο κ. Χαϊκάλης βρίσκεται στο γραφείο του Εισαγγελέα και δεν παραδόθηκε στα εγκληματολογικά γραφεία της Ασφάλειας.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ