LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Να πάρει γρήγορα τα απαραίτητα μέτρα που θα της επιτρέψουν να ολοκληρώσει σύντομα το πρόγραμμα προσαρμογής κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση ο επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, προσθέτοντας ότι η Κομισιόν επιδιώκει το συντονισμό του βηματισμού της τρόικας και της ελληνικής κυβέρνησης. «Η Επιτροπή επιθυμεί να βρεθεί ένας βηματισμός που θα επιτρέψει στην τρόικα να επιστρέψει γρήγορα και στην ελληνική κυβέρνηση να πάρει γρήγορα τα απαραίτητα μέτρα που θα της επιτρέψουν να ολοκληρώσει σύντομα το πρόγραμμα προσαρμογής» ανέφερε ο κ. ΜοσκοβισίΟ ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι συζητήσεις ανάμεσα στην τρόικα και την ελληνική κυβέρνηση βρίσκονται στο «σωστό δρόμο» και εκτίμησε ότι υπάρχει «μεγαλύτερη σύγκλιση».




Συγκεκριμένα, επισήμανε τη βούληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να βρεθεί ένας βηματισμός που θα επιτρέψει στην τρόικα να επιστρέψει γρήγορα στην Αθήνα και να ολοκληρωθεί σύντομα το ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής. Ο κ. Μοσκοβισί ανέφερε ότι συνεχίζονται εντατικά οι διαβουλεύσεις για το θέμα της Ελλάδας και πρόσθεσε πως προς τον σκοπό αυτό συνομίλησε χθες, Πέμπτη, με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά
Σύμφωνα με το Γάλλο επίτροπο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εργάζεται εντατικά για να υπάρξει σύγκλιση και πρόσθεσε ότι στόχος είναι η λήψη των αναγκαίων αποφάσεων το συντομότερο δυνατό, καθώς πλησιάζει η 8η Δεκεμβρίου που θα συνεδριάσει το Eurogroup για την Ελλάδα.
Η επίσημη επίσκεψη του Πιερ Μοσκοβισί στην Ελλάδα αναμένεται να γίνει μόλις ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ